Imádta a közönség és a sikerszériának egy sérülés vetett véget. Az Exatlon harmadik évadának Kihívója, Nagy Dani viszont nem itatta sokáig az egereket, mert volt kikhez hazajönnie. Felesége, Ramóna és kisfia, Olivér várta őt tárt karokkal.

Az emberek azóta is kíváncsiak rá, csillaga szépen ível felfelé, Instagramon imádják, több mint 340 ezren követik, ami nem is csoda. A sportolónak minden tartalma sugározza az őszinteséget és szemmel láthatólag odavan a családjáért. Rami is hasonlóan őszintén készíti a közösségi média posztjait, bevezeti a követőit a két gyerkőc nyújtotta boldogságba – hisz Elíz két hónapja látta meg a napvilágot –, de nehézségbe is. Nem próbálják azt mutatni, hogy könnyű dolog két kisgyerekkel. Főleg akkor, amikor az egyikőjük beteg.

Kedd este Dani rohant az orvoshoz a hároméves Olivérrel, mert nyűgös volt és láthatóan nem volt jól.

„Lázas volt, benyelt valami vírust, megijedtünk” – mondta a Borsnak a volt Kihívó. „De még így is hatalmas forma volt, a liftben is mosolygott, pedig látszott rajta, hogy nincs jól. Látva így betegen az járt a fejemben, hogy visszasírom, amikor rosszalkodik, ugyanis nagyon igaz, hogy addig jó, amíg rossz, mert addig se beteg. Szerencsére este volt csak pánik, szerda reggel már újra a csibész Oli volt. Egyébként nagyon stramm gyerkőc, az egyhetes Epic táborban is jól bírta a tempót a nagyobbakkal és Kempf Zozóékkal, a következőre is akar menni.”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nagy Dániel (@danielnagy_mtb) által megosztott bejegyzés