RETRO RÁDIÓ

Sokkoló dologra bukkant Berki halottlátója, a horvát rendőröket is ki kellett hívni





Kiss Kató Horvátországba utazott kedvesével, hogy kipihenje az utóbbi időszakban őt ért támadások okozta stresszt. De a halott lelkek ott sem hagytak neki szünetet. A léleklátó koponyacsontokba botlott a tengerparton. A rendőrség nyomozást indított.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.22.
Sokkoló

Kiss Kató nevét mostantól nemcsak a magyar rendőrök, de a horvát kollégák is jegyzik, hiszen a halottlátó emberi maradványokat talált nyaralása közben. A spiritiszta azonnal felkereste a magyar konzulátust, akik értesítették a helyi hatóságokat. Kató izgatottan mesélte el a Borsnak, mi is történt pontosan a Rovinj melletti kempingben.

– Az az igazság, hogy a kedvesemmel éppen azért utaztunk a horvát tengerpartra, hogy magunk mögött hagyjuk egy kicsit a nehézségeket. A Berki-ügy óta rengeteg támadásnak voltam kitéve, még feljelentést is kellett tennem az ügyben, sőt kórházba is kerültem, miután sztrókot kaptam. Szóval csak távol akartam lenni kicsit a nehézségektől és a holt lelkektől, de ez nem igazán jött össze, mármint ez utóbbi – kezdte a Borsnak Kiss Kató, aki alig akart hinni a szemének, amikor a tengerparton megpillantotta a koponyacsontokat.

Fotó: Markovics Gábor

– Aznap reggel valamiért nem a rendes úton indultam el a partra. Közben feltettem magamban a kérdést, hogy vajon van-e még nekem dolgom a holt lelkekkel. Valami erő húzott a kőfal felé, amiről végül leugrottam, és amint lenéztem, megpillantottam a két koponyacsontot. Azonnal éreztem, hogy egy fiatal, 20-30 év közötti férfi maradványaira bukkantam. A lélek azt sugallta, hogy erőszakos halált halt, és azt is éreztem, hogy csak néhány éve történt a gyilkosság – magyarázta a léleklátó, aki gondolkodás nélkül cselekedett.

– Felhívtam a magyar konzulátust, akik azonnal értesítették a horvát rend­őröket, akik hamar meg is érkeztek. Telefonon keresztül tolmácsolt köztünk a konzulátus munkatársa. Egy nyomozónő felvette a vallomásomat, és miután megtudta, hogy médium vagyok, arra kért, hogy mondjam el, mit érzek a maradványokkal kapcsolatban, majd elkérte az elérhetőségeimet, hogy a későbbiekben felkereshessen az üggyel kapcsolatban – zárta Kató a Borsnak mesélt krimibe illő történetet, majd hozzátette, a csontok felbukkanását egyértelmű jelnek veszi, vagyis a jövőben is folytatja a munkáját, továbbra is segít majd azoknak, akik hozzá fordulnak.





Ezeket olvastad már?
21 év telt el: így néznek ki most a Bűbájos boszorkák szereplői - galéria

21 év telt el: így néznek ki most a Bűbájos boszorkák szereplői - galéria

„Elérkezett a mélypont” – szívszorító vallomást tett Király Viktor

„Elérkezett a mélypont” – szívszorító vallomást tett Király Viktor

Meglepő! Ezért döntött az otthonszülés mellett Rácz Gigi

Meglepő! Ezért döntött az otthonszülés mellett Rácz Gigi

Szétnyílt a ruha: megmutatta bájait az orosz szőkeség - fotó

Szétnyílt a ruha: megmutatta bájait az orosz szőkeség - fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás