RETRO RÁDIÓ

Ki nem találod, mivel ünnepli a születésnapját Nagy Feró!





A Nemzet Csótánya 75. éves lett ma.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.14.
legenda!

Már a gondolatba is beleborzong Nagy Feró, hogy ismét egy évvel öregebb lett. A Beatrice frontembere ha tehetné, megállítaná az idő, mivel lélekben még mindig egy igazi kamasznak érzi magát. Nem csoda, hiszen ránézésre senki se mondaná meg, hogy ma tölti a 75. születésnapját. Ez eltelt évek ellenére a sztár megpróbál pozitívan hozzáállni az ünnephez.

- Kicsit nehéz elhinni, hogy betöltöttem a hetvenötöt. Megmondom őszintén, nem érzem magam ennyinek, éppen ezért zavar is, de az embernek optimistán kell hozzáállnia a dolgokhoz. Előbb- utóbb belenyugszom. Viszont akkor is rettenetes kimondani, hogy hetvenöt lettem. Borzasztó! - mondta lapunknak Feró, majd hozzátette: unokái Patrik és Alíz tartják fiatalon. A kicsik elfelejtetik a zenésszel, hogy rohamosan múlik az idő, azonban a barátai előszeretettel emlékeztetik őt a fontos napra, hiszen -ahogy minden évben – meglepetéssel készülnek neki.

- A haverok már bejelentkeztek, hogy muszáj meghúzniuk a fülemet. Szerveztek egy disznóvágást is. Nagyon jól esik, hogy gondolnak rám, és ki tudna nemet mondani egy ilyen bulira. Nyilván a járvány miatt nem tudunk olyan partit tartani, amilyet szeretnénk, de nekem már az is tökéletes, hogy összejöhetek velük. Remélem idén már visszatérhet minden a régi kerékvágásba, és akkor a közönséggel is bulizhatok egy óriásit” - fogalmazott Feró, akinek a koronavírus miatt közel 70 bulija maradt el 2020-ban.

Keret: Feró már regisztrált a védőoltásra

A zenész 2021-ben szeretné újra végigkoncertezni a nyarát, ám ehhez véleménye szerint elengedhetetlen, hogy mindannyian beoltassuk magunkat a koronavírus elleni vakcinával.

- Nincs más lehetőségünk, én már regisztráltam! Biztosan beoltatom magam, nem csak emlékkoncerten akarok szerepelni a jövőben- nevetett, majd hozzátette: Úgy gondolom bíznunk kell a szakemberekben, és meg kell ragadunk az esélyt arra, hogy visszakapjuk az életünket - mondta a Beatrice frontembere.

Fotó: Metropol/Markovics Gábor

 





Ezeket olvastad már?
Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás