RETRO RÁDIÓ

Ki nem találnád, mire készülnek Sas József rajongói





A Sasfészek fanklub tagjai különleges emléket állítanának a néhai sztárnak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.19.
Tisztelet

Örök emléket akarnak állítani a rajongói a COVID-19 vírusban elhunyt Sas Józsefnek. A Nemzet komédiása már életében legenda lett, de a rajongói azt szeretnék, hogy a következő generációk is megismerjék a vasárnap elhunyt sztár munkásságát, legnagyobb poénjait.

Fotó: Metropol/Markovics Gábor

Múzeum járna Sasnak

Teljesen feketébe borult a Sasfészek nevű közel 2000 főt számláló Facebook-csoport, ahol a tagokat egy emberként sokkolta a komikus halála. A felület vezetője, Papp Andrea szerint egy ilyen legendának különleges emléket kéne állítani a halála után.

- Éppen a kanapén ültem egy kávéval, amikor megkaptam a hírt. Szerencse, hogy ültem, mert nagyon beleszédültem - csuklott el a hangja a hölgynek, majd folytatta.

- Ami méltó lenne hozzá az mindenképpen egy utca Budapesten, vagy valami köztéri szobor. A legjobb azonban egy múzeum lehetne a kabaré királynak, egy hely, ami bárki számára látogatható- mesélte Andrea, aki azt is elárulta a Metropolnak, terveznek-e valamilyen megemlékezést a néhai legendának.

- Nem tudom, hogy lesz-e valamilyen esemény. Én a hivatalos szervezésre várok, de ez a családtól függ, hiszen nyilván nekik áll jogukban valamit szervezni, illetve természetesen az egész függ a koronavírus helyzettől is. Ha lesz, egyértelmű, hogy ott a helyem – tette hozzá a rajongó.

Fotó: Olavasói fotó

Mindenki gyászolja

Nem csak a csoportot, de a komplett közösségi médiát elárasztották a sztárról készült cikkek, felvételek vagy kedves emlékek. A Sasfészek nevű Facebook-csoport tagjai közösen gyászolják Magyarország egyik legszeretettebb alakját, sőt együtt próbálják feldolgozni a mérhetetlen veszteséget.

- Egyrészt mindenki kétségbeesett, de sokan részvétüket nyilvánították a Sasfészek csoportban, illetve videókat osztanak meg. Mindenki egy emberként sír, teljesen magunkra maradtunk a művész úr nélkül.

Fotó: MTI/Sándor Katalin

Ingyen jegyet kapott a rajongó

A komédiás mindig is hűséges volt a közönségéhez, ezt Andrea története se bizonyíthatná jobban, akinek különleges kapcsolata volt a poénok pergőnyelvű professzorával.

- Nagyon kedves volt, sőt még Facebookon is az ismerősöm volt, többször like-olta is a posztjaimat, ami nagyon nagy megtiszteltetés volt számomra. Ami könnyekig hatott, hogy sok évvel ezelőtt egyszer segített rajtam. A Mikroszkóp Színpad emlékére tartottak egy műsort, aminek sztárja és igazgatója is volt évtizedekig. Nagyon szerettem volna részt venni rajta, de nem volt rá pénzem. Megírtam a helyzetemet a művész úrnak, aki maga utasította a jegyszedőket, hogy tegyenek be nekem egy plusz széket - mesélte lapunknak Andrea.





Ezeket olvastad már?
„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás