Úgy tűnik, Károly herceg szeretné lefogyasztani a trónvárományosok névsorát, és erre egy egészen elképesztő módszert talált ki. Ha ez igaznak bizonyul, elkerülhetetlen lesz, hogy egy újabb botrány borzolja az idegeket a már amúgy is feszült királyi családban.

A trónörökös világossá tette, hogy Harry és Meghan fiának nem lesz helye a leendő királyok között, mivel így akarja karcsúsítani a brit uralkodói családot, miután király lesz – számol be róla a Daily Mail.

Károly a leendő királyok névsorát vagdosná meg egy dokumentum módosítással (Fotó: AFP)

A hagyomány szerint a kis trónörökösnek járna a hercegi cím. A walesi herceg azonban megváltoztatná a legfontosabb jogi dokumentumokat annak érdekében, hogy Archie soha ne kerülhessen a trónra. Állítása szerint már így is túl sok embert tartanak el az alattvalók – szivárogtatta ki a lapnak egy bennfentes.

Ennek fényében talán az indok is kiderült, legutóbb miért beszélt apjáról Harry nem éppen dicsérő szavakkal.

Úgy bánt velem, ahogy vele bántak” – jelentette ki a 36 éves Harry az Armchair Expert podcast-oldalán, hozzátéve, hogy egy szülőnek az lenne a dolga, hogy megszakítsa ezt a körforgást.

Nekünk, szülőknek a lehető legtöbbet kellene azért tennünk, hogy azt mondhassuk a gyerekünknek: ez velem történt, biztosítani fogom, hogy ez veled ne történjen meg.

A botrányok pedig rendre megtalálják a királyi családot, ugyanis nemrég abból keveredett balhé, hogy Meghan Diana szobrának avatásán nem tette tiszteletét, és helyette Harryt küldte az eseményre.