Óriási tehetség bukkant fel a Sztárban sztár leszek! színpadán





Felrobbantotta a stúdiót Kárász Dávid a Sztárban sztár leszek! hétvégi adásában. A fiatalember egy Freddie Mercury számmal kápráztatta el a közönséget és a mestereket.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.09.13.
Sztárban sztár leszek tehetség

Ígéretes tehetség bukkant fel a Sztárban sztár leszek! második évadának színpadán. Kárász Dávid hivatásos tűzoltó volt a katasztrófavédelemnél, de a zene mindig fontos szerepet játszott az életében.

„A zene kiskorom óta fontos része az életemnek, zeneiskolába is jártam. Általános iskolás korom óta szeretek szerepelni, versmondó versenyeken is megmérettettem magamat, a művészeti oldal pedig mindig közel állt hozzám. Amikor pályaválasztásra került a sor, két hivatás között vacilláltam: a színészet és a tűzvédelem volt az a két szakmai ág, amelyekben el tudtam képzelni a jövőmet. Végül az utóbbi mellett döntöttem, mert fontos számomra, hogy segíthessek az embereknek, illetve biztosabb karriernek gondoltam ezt, mint a zenélést. Az évek során azonban rájöttem, hogy nem adhatom fel az álmaimat, és meg kell próbálnom megvalósítani zeneileg azt, amire úgy érzem, hivatott vagyok. Felmondtam az állásomban, tizenkilencre húztam lapot, meglátjuk, hogy be tudok-e futni” – fogalmazott a Metropolnak Dávid.

Kárász úgy érezte, most érkezett el élete nagy lehetősége, amikor bizonyíthat a nagyközönség előtt Fotó: TV2

Az énekes a Bohemian Rhapsodyt adta elő a Queentől, az ikonikus dal pedig delejes hatást gyakorolt a Mesterekre.

Ez egy nagyon mély és nehéz dal, de úgy éreztem, hogy muszáj egy ikonikus számmal próbálkoznom. A mesterek reakciója felfoghatatlanul jó volt, óriási adrenalin löketet éreztem, pedig iszonyúan izgultam előtte. Viszont az a pozitív energia, amit visszakaptam a produkcióm után, mindent megért. Jóllehet, úgy éreztem, hogy az elején remegett a hangom, de összességében úgy vélem, jól sikerült a produkcióm” - összegezte az előadását a sztárjelölt.

Dávid már korábban is próbálkozott tehetségkutatóban, de akkor egy sérülés miatt nem tudott részt venni a castingokon.

„Most értem el az életemben ahhoz a ponthoz, hogy rájöttem, meg kell találnom a saját utamat. A pandémia miatt sok időm volt gondolkodni, és rájöttem, itt az idő, meg kell ragadnom a lehetőséget. A családom és a barátaim mellettem álltak. Jelenleg egyedül élek, most költözöm fel Budapestre Siófokról, és remélem, a fővárosban egy teljesen új, remélhetőleg sikeres élet vár rám” – fogalmazott a tehetség, aki Bon Jovi és Robbie Williams bőrébe bújna szívesen a jövőben.





Ezeket olvastad már?
Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás