Az egész világ mosolyra húzott szájjal figyelte a híreket néhány hónappal ezelőtt, amikor szárnyra kaptak a pletykák, hogy a Bennifer csapat újra összeállhat. Az igazán kedvelt szerelmesek neveit az Egyesült Államokban össze szokták illeszteni, és ezekből általában egy cuki becenév keletkezik. J-Lo és Ben már korábban is együtt voltak, azonban jó néhány év eltelt, mióta nem kavartak egymással.

20 évvel ezelőtt egyszer már megpróbálták (Fotó: AFP)

Most már tagadhatatlanul van köztük valami, rengeteg időt töltenek együtt és közös képeket is posztolnak magukról. J-Lo eddig is egy igazi szexikon volt, aki évről évre egyre jobban néz ki, de a születésnapi buliján készült videó igazán megmutatja, hogy természetellenesen bomba formában van 52 évesen az énekesnő. Egészen elképesztő helyszínen tartották a születésnapi zsúrt, egy St. Tropez-i luxusjacht fedélzetén élvezték a napsütést és egymás társaságát a szerelmesek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

Aki pedig egy igazán romantikus képre kíváncsi, amelyen Ben és Jennifer csókolóznak összefonódva, itt láthatják, hogy ha a negyedik fotóig lapoznak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés