Minden héten izgalommal várja a Dancing with the Stars élő adásait Lékai-Kiss Ramóna. A csinos műsorvezetőnőt közel nyolc hete láthatjuk szombat esténkét a TV2 szupershowjában. A drámai pillanatoktól sem mentes szórakoztató műsort még a koronavírus-járvány se tudja beárnyékolni, dacára annak, hogy a show több szereplője átesett a fertőzésen Rami szerencsére megúszta eddig a betegséget, de korábban párja Lékai Máté kézilabdázó tesztje pozitív lett. Ramóna azonban igazi profi módjára vitte tovább a show és saját drámája ellenére is sikerült mosolyt csalni a nézők arcára Stohl András társaságában.

Fotó: Bors/Knap Zoltán

 

Nagyon örülünk, és szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy annak ellenére is tudjuk szórakoztatni az embereket, ami most a világban zajlik. A rengeteg rosszat a szabályok betartása mellett egy kis otthoni kikapcsolódással, szórakozással lehet a legjobban túlélni. Ezért is imádom a Dancing with the Stars-t, fantasztikusan érzem magam minden szombaton, és büszke vagyok, hogy részese lehetek ennek a produkciónak. Utólag bevallom, hogy az első adás előtt nagyon izgultam, benne volt a drukk mindenkiben, hiszen el kellett indítanunk a show-t, de ez a kezdeti izgalom mára átcsapott egy könnyed bulizássá – mondta a Metropolnak Rami.

A csinos műsorvezetőnek azonban nincs könnyű dolga, hiszen a sok nevetés és jó kedv mellett könnyekből sincs hiány a táncos műsor parkettjén.

– Vannak olyan produkciók, amelyek megsiratnak, vagy éppen feldobják a hangulatomat, és azt érzem, hogy én is mennék a parkettre táncolni. Ez lehet a dal, a koreográfia, vagy egy-egy színpadi elem miatt is. Azt gondolom teret kell adni az érzéseimnek a műsor alatt, mivel szárnyalni kell és lehet ezzel a show-val, mert nagyon emberközeli – fogalmazott a show háziasszonya.