RETRO RÁDIÓ

Ma ünnepli 33. születésnapját Hosszú Katinka, ezzel várja édesapja





Vasárnap Hosszú Katinka köszöntötte az édesanyját, ma pedig a szülők, a család, a szerettei és a szurkolók gratulálnak a háromszoros olimpiai bajnoknak a 33. születésnapján. Mások talán buliznak a nevezetes napon, az úszónő edzéssel ünnepel, hiszen másfél hónap múlva a világbajnokságon áll rajtkőre.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2022.05.03.
krisztusi kor

Ugyan egy hölgy életkorát nem illik tudatni, de Hosszú Katinka, aki a magyar szurkolók szeme előtt nőtt fel, lett Európa-, világ- és olimpiai bajnok, nem is titkolhatná éveinek a számát. Amúgy bárki kiszámolhatja, ha Katinka 1989. május 3-án látta meg a napvilágot, akkor hány éves a mai napon – írja a Bors.

Bizony, krisztusi korba lépett Katka – mondta a Borsnak az úszónő édesapja. – Sajnos vagy szerencsére nagyon elfoglalt, hiszen egy szempillantás múlva vár rá a budapesti világbajnokság, ahol újra szoríthatok neki. Már alig várom a Duna Arénában a versenyeket, mert olyan hangulatot, mint amilyet a magyarok tudnak produkálni, senki más nem képes.

Az egykori kosárlabdázó, ma már inkább „csak” büszke papa sajnálja, hogy nem ölelheti meg személyesen lányát a születésnapján. Persze azt is tudja, hogy egy sportolónak keményen kell készülni a versenyekre, különösen ha azt itthon, Budapesten rendezik.

Mindennek eljön az ideje – jelentette ki Hosszú István. – Ha igaz, akkor néhány nap múlva, 9-én találkozom Katkával, mert itt, Baján is bemutatják a róla készült filmet. Remélem, akkor ránk is lesz egy pici ideje, legalább annyi, hogy egy finom halászlé erejéig hazalátogasson.

István elmondta, Katka kedvence a bajai halászlé, amit ő – bizonyítottan is – olyanra tud megfőzni, mint kevesen a világban, de Baján bizonyosan.

Katka nagyon szereti, de ki tudja, így verseny előtt megengedhet-e magának egy ilyen lakomát – mondta István a Borsnak. – Ha nem, akkor sem lesz baj, majd a vébé után bepótoljuk a szülinapot és a bográcsozást is. Mert a halászlé csak a bográcsban főzve az igazi.





Ezeket olvastad már?
Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás