Sebestyén Balázs egy tévéműsorban csúnyán beszólt Hódi Pamelának. Amikor elhangzott az influencer neve, a népszerű rádiós nem titkolta, hogy fogalma sincsen róla, hogy ki Pamela, többször is megkérdezte, hogy kicsoda és mit lehet tudni róla. Majd szimplán lekövérezte a sztáranyukát – írja a Ripost.

Pamelát érthetően mélyen értette az indokolatlan sértegetés, az Instagram-oldalán mondta el a véleményét Balázsról, és nem fogta vissza magát:

„Soha nem fogom megérteni, hogy egyes emberek miért éreznek késztetést sértegetni vagy megbántani úgy egy embert, hogy nem is ismerik. Azt gondolja, ezzel ő „nagypálya”, hogy szókimondó és nyilvánosan fel meri vállalni, hogy bunkó? Ezzel ő több lesz vagy más lesz másokhoz képest? Szerintem ez paraszt dolog és a saját intelligencia szintje alá süllyed ezzel a viselkedéssel. Eljátssza, hogy fogalma sincs ki kicsoda, aztán egy perc múlva minősítgeti. Kíváncsi volnék, hogy az előadásain ezt is tanítja? Hogy legyünk tiszteletlenek másokkal szemben nyilvánosan és tudatlanul? (…) Sajnálom, hogy ezt tapasztaltam, mert bírtam őt, de szerintem ez nagyon ciki volt tőle. (…) Lehet számára ez jelentéktelen poénkodás, de akit megnevez, azt megsérti. A lelkébe tapos” – fogalmazott Pamela.