Néhány hete került fel a Netflixre, az egyik legnépszerűbb saját gyártású sorozatuk a Stranger Things 4. évada, ami máris a csúcsra került, ami a nézettséget illeti. A sorozat középpontjában néhány tizenéves fiatal van, akik a városkájuk természetfeletti szörnyeivel és az azokat rájuk eresztő tudósokkal viaskodnak.

A legtöbb színész még kisgyerek volt az első évad során, most már sokan felnőttkorúak /Fotó: AFP

A nézők szemtanúi voltak annak, ahogy az évadok során a közönség kedvenc színésznője, Millie Bobby Brown és legjobb barátja, Noah Schnapp kisgyerekből felnőtté válik. Most pedig hatalmas bejelentéssel lepték meg a világot: házassági egyezséget tettek. Megfogadták egymásnak, mint legjobb barátok, hogyha 40 éves korukban mind a ketten szinglik lesznek, akkor összeházasodnak, hiszen jó csapatot alkotnak egymással.

A kamerákon kívül is legjobb barátok egyszer még akár házastársak is lehetnek /Fotó: AFP

A fiatalok ugyanis az MTV News videósorozatának legújabb részében egymást interjúztatták, és itt számoltak be róla, hogy akár még egyszer össze is köthetik az életüket.

Megegyeztünk benne, hogyha negyvenéves korunkig nem házasodnánk meg, akkor egymással kötnénk össze az életünket. Jó csapat lennénk együtt, és simán tudnánk együtt is élni” – mondta el a videóban a színésznő, legjobb barátja pedig bólogatott. Kiderült, hogy a fiatal színész kicsit rendetlen, így külön szobában élnének, és gyerekek helyett kiskutyákat nevelnének együtt. Kapcsolatuk pedig azért is különleges, mert a színészvilágon kívül a való életben is kialakult köztük mély barátság az elmúlt 8 évnyi forgatások alatt.