Tizenhárom hónappal azután, hogy elhagyta Nagy-Britanniát és a királyi családot Harry Windsor először jelent meg egyedül celebként. Ráadásul visszatérése nem is akármelyik műsorban következett be, hanem James Corden éneklős műsorában.

A Late Late Show műsorvezetője eddig autójával szállította a hírességeket, hogy kifaggassa őket, majd egy jót énekeljenek együtt. A modern autót azonban a koronavírus miatt egy nyitott tetejű buszra cserélte. Újkeletű műsorában, a Carpool Karaoke-ban már olyan énekesek is megfordultak, mint Adele, Lady Gaga, Justin Bieber, valamint Michelle Obama és Paul McCartney is. Az, hogy a hercegnek mi keresnivalója egy éneklős műsorban, és mennyire lesz képes megcsillogtatni hangját, az egyelőre nagy kérdés.

Fotó: Getty Images

A The Sun oldalán láthattok a forgatáson készült lesifotókat. A hír egyébként nagyon meglepte a királyi család és Harry herceg és családjának rajongóit, ugyanis nemrég arról panaszkodtak, hogy elegük van a médiából, közösségi oldalakból és a celebeskedésből. Azonban ennek az állításuknak mégis épp az ellenkezőjét cselekszik.