A herceg 2020-ban mondott le királyi tisztségéről és távozott az Egyesült Királyságból, hogy új életet kezdjen az Egyesült Államokban feleségével, Meghannal. Az eltelt időszakban az emberek körében ellentétes érzelmeket kiváltó párnak két gyermeke is született, Archie és Lilibet.

A kisebbik herceg kapcsán azóta is tart a találgatás, hogy vajon mennyire hiányzik neki Anglia, vagy az uralkodóház többi tagja, annak ellenére, hogy a család kapcsolata már nem a régi.

Úgy tűnik Meghan Markle élete egy merő hazugság, a nővérét is megtagadta (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP)

Megosztó személyiség lett Harry herceg és Meghan Markle Angliában Fotó: AFP

Kalifornia vs Anglia

Harry megnyilvánulásai alapján többen úgy vélik, hogy Diana hercegnő kisebbik fia erős nosztalgiát érez mind a hazája, mind a családja iránt, ami esetleg arra ösztönözheti, hogy előbb-utóbb újragondolja a szakítást. Ezt az irányzatot erősíti a Pod Save the Queen podcastban a herceg korábbi biztonsági őrének nyilatkozata is. Ken Wharfe is úgy gondolja, nem kizárt, hogy a herceg hazatérjen, ha úgy kívánja a helyzet. A védőtiszt egészen pontosan Károly herceg trónra lépésére gondolt.

Majd azt is hozzátette, hogy szerinte, Harry nem egészen tengerentúli „gyerek”, sőt zsigereiben azt érzi, a herceg haza fog menni, Meghannal vagy nélküle – írja a The Sun.