Győzike úgy érzi, ha Berki Krisztián beszélt volna a lelki problémáiról, akkor még ma is élne. Állítása szerint rengeteg magyar híresség küzd hasonló problémákkal, ám ők nem merik vállalni, vele ellentétben, aki nem akar hasonló sorsra jutni, mint a volt Fradi-vezér. Ezzel nyilvánvalóan arra utalt, hogy nagyon régóta küzd depresszióval és bár néha jobban van, újra és újra mélypontra kerül.

„Igen, én vállalom, igen, én ezt kezeltetem, mert itt van a fülemben, hogy nemrég meghalt egy közös ismerősünk, egy celeb, nem mondom ki a nevét, mert mindenki tudja, mert ő nem vállalta fel, amit én felvállalok. Hol van ő? A földben, maradt utána két gyerek” – idézte a Blikk a a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorban elhangzottakat.

Berki Krisztián két gyereket hagyott itt Fotó: Metropol/MG

Berki Krisztián két gyereket hagyott itt Fotó: Metropol/MG

Amikor megtudtam, hogy meghalt, azon a pénteki napon, akkor én olyan dühös voltam rá, hogy ő nem mondta el senkinek – mondta Győzike indulatosan.

Én elmondom kamerák előtt mindenkinek, hogy beteg vagyok, hogy nagyon beteg vagyok, hogy elmegyek a szanatóriumba, hogy kikapcsolom a telefonomat. Beszélek róla muszáj erről beszélni, Berki Krisztián után muszáj mindezt kimondani, mert Krisztián nem merte senkinek kimondani. Mert ha felvette volna az ingjét és a drága óráját, és eljött volna ide a műsorba, azt mondta volna, hogy minden szép” – fejtette ki a showman.