Dr. Zimány Linda az ismert író, Lakatos Levente vendége volt, ahol egy több mint 30 perces interjú során mélyen kielemezték a modell életét és gondolatait. Természetesen szóba került a szépség magánélete is. Egyelőre nem töri össze a férfirajongók szívét, ugyanis szingliként élvezi az életet.

Most úgy nincs komoly kapcsolatom egyébként. Nyilván majd ha előbb-utóbb lesz, akkor fel lesz vállalva, de nem gondolom, hogy az Instagram-oldalamon változni fog ez” – osztotta meg magánéletének ezen részletét Linda.

Zimány Linda szerint meg kell állítani az internetes zaklatást Fotó: YouTube

Bár jelenleg 301 ezer követővel büszkélkedhet a modellszakma után jogi doktori címet szerző Linda, elárulta, hogy egyszer el fog jönni az idő, amikor visszavonul a közösségimédia-jelenléttől.

Pont azon gondolkodtam, hogy ha elérem az életemben azt a pontot, hogy jön a gyerek, a család stb. … Lehet, hogy ebből az egész Instagram-dologból vissza fogok vonulni, és privát életet fogok élni. Semmiképp nem szeretném azt, hogy az Instagram legyen a családi album vagy mondjuk a gyermekemmel lévő fotókkal lenne tele” – árulta el a modell Lakatos Levente számára.

Ezután mélyebb téma felé vette az irányt a beszélgetés, ugyanis kiderült, hogy szoktak akár troll profilokkal, vagy a sajátjukkal emberek szántszándékkal negatívan kommentelgetni az interneten, és így Linda oldalán is.

Lépéseket kell tenni az internetes zaklatók ellen. Az a probléma, hogy ezzel bíróságra járni ilyen okkal nehéz. Ha privát embernél egy gyermekére rászállnak, elkezdik csúfolni, vagy a szülők észreveszik, ott már érdemes lépéseket tenni. Erre én is oda fogok figyelni, hogyha gyermekem lesz.”

Ha további érdekességekre vagy kíváncsi itt tudod végig nézni a teljes beszélgetést, ahol szó esik még plasztikáról is, és a korábbi Britney Spears- hasonmás életéről.