RETRO RÁDIÓ

Kirabolták a Széna térnél, Gór Nagy Máriának most szakember segít feldolgozni a traumát





A múlt héten a 4-es-6-os villamoson fellökték és kirabolták Gór Nagy Máriát. Az incidens nemcsak testileg, hanem lelkileg is nagyon megviselte a művésznőt. Jelenleg is kórházban ápolják, hiszen eltört a keze és agyrázkódást kapott. 



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.21.
II. kerület sokk

Gór Nagy Mária színésznőt borzalmas atrocitás érte a múlt héten, amikor úgy döntött, a tömegközlekedést választja. Épp hazafelé tartott a 4-6-os villamoson, ahol hatalmas tömeg alakult ki a járművön. Épp leszállni készült a Széna téri megállónál, amikor egy lökést érzett hátulról, aminek következtében hatalmasat esett, eszméletét vesztette. Ezután valahogy hazatalált, férje ekkor hívott hozzá mentőt. A színésznő szerint rablás áldozatává vált, mivel a táskájában nem maradt más, csak papír zsebkendő.

Még mindig kórházban vagyok, agyrázkódásom van és a legrosszabb helyen, a forgócsontom törött el, az nehezen gyógyul. Még biztosan legalább egy hétig bent tartanak a kórházban – nyilatkozta a Borsnak Mária, aki épp orvosi vizitre várt, amikor elérték telefonon. A művésznőnek nemcsak a fizikai fájdalommal kell megküzdenie, hanem a rablás okozta traumával is, amelyben szakembertől kap folyamatos segítséget.

Pszichiáter segít, háromnaponta jár be hozzám – mondta, majd hozzátette, hogy minden bizonnyal a kórházi kezelése után is igénybe veszi a szakember segítségét, ugyanis azóta rettegésben él és folyamatosan feszült.

Nem tudok sötétben aludni és zárom az ablakot én, aki szinte mindig nyitott ablaknál aludtam – mondta Gór Nagy Mária, aki a hitbe kapaszkodva próbálja túltenni magát az eseten.

Gór Nagy Mária még nem tette túl magát a baleseten (Fotó: Bors)

Én nagyon vallásos vagyok és Istenre bíztam magam. Imádkozom és ez sokat segít a megnyugvásban – fűzte hozzá.

Sajnos az értéktárgyai máig sem kerültek elő és a hatósági vizsgálat sem járt eddig sok sikerrel, ugyanis a kamerán – a kialakult tömeg miatt – nem látszódott az elkövető személye. A művésznő óva int minden tömegközlekedőt a zsúfolt járművekre való felszállástól.

Inkább sétáljunk egy megállót, vagy várjuk meg a következőt – javasolta.





Ezeket olvastad már?
Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás