Tragikus hír rázta meg a színészvilágot.

Szerdán meghalt a 37 éves César-díjas színész, Gaspard Ulliel, akit még kedden koponyasérülés után szállítottak kórházba egy síbaleset után.

A színész az Alpokban síelt, amikor a kék jelzésű sípálya-kereszteződésben egy másik síelővel ütközött össze, és fejsérülést szenvedett. A baleset másik résztvevője nem sérült meg, azonban a 37 éves színész sérülései olyan súlyosak voltak, hogy nem tudták megmenteni az életét.

Ulliel néhány televíziós szerep után a 2001-es Farkasok szövetsége című filmben Vincent Cassel és Monica Bellucci oldalán játszhatott. 2004-ben a Hosszú jegyességben Audrey Tautou mellett kapott főszerepet. Alakításáért megkapta a legígéretesebb fiatal tehetségek César-díját, melyet a francia Oscarnak is neveznek.

A nemzetközi sikert 2007-ben érte el karrierjében, amikor a Hannibal ébredése című filmben az ifjú Hannibal Lectert alakíthatta.

Ullier 2013 óta alkotott egy párt modell kedvesével, Gaëlle Piétrivel. Közös fiuk, Orso hatodik születésnapját éppen a baleset előtti nap ünnepelte a pár az Alpokban, ahogyan a Moon Knight első trailerének bemutatóját is, amellyel tudta, hogy világszerte sokan fogják megismerni a nevét – írja a Mirror.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Moon Knight (@moonknightmarvels) által megosztott bejegyzés