Mint arról beszámoltunk, május 20-án egy budapesti szórakozóhelyen lépett volna fel G.w.M., aki jó, ha két percet töltött a színpadon, de az sem sikerült túl jól, miután gondok voltak a technikával. Az énekes végül nem bírta tovább, és odarohant a DJ-jéhez, akinek azt ordította: Állítsd le, állítsd le!

Az esetről videó is készült

 

@makajennifer2 perc után haza is mennt 😂😂😂♬ eredeti hang – Jenni baba👌😘

A felvétel úgy terjedt hétfőn a neten, mint a Lannisterek egyik legpusztítóbb fegyvere, az úgynevezett futótűz. (Trónok harca, szerk.) A rapper az üvöltözése miatt kapott hideget-meleget, amire az énekes visszakézből olyan választ írt, hogy attól kihullik a hajad…

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?” – tette fel a nem túl kedves kérdését G.w.M.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

A hozzászólásokat nézve nagyon nem kellett volna ilyet kiírnia, de ahogy szokták mondani: ami nem öl meg, az erősít. De vajon ennek a sztorinak mi lesz a végkifejlete?

Lebilincselő válaszok érkeztek:

  • Tudod, zeneileg sem vagy profinak mondható, a külsődet hagyjuk is, de hogy valaki ekkora arcot növesszen a baromi nagy semmire, az egészen humoros… – fogalmazott egy hozzászóló.
  • Szeretem minden zenéjét, csak kezdem a személyiségét megutálni! Birkák miatt vagy ott, ahol vagy! Mióta Edinával van, annyira el van szállva magától, de lehet csak én látom így! – fakadt ki az egyik kommentelő.
  • Csak te nem vagy Farkas! – tette hozzá egy hölgy.
  • Mondjuk a „birkákból” élsz… Majd, amikor a nyáj tovahalad, ne lepődj meg – írta egy másik (ex)rajongó.