Novozánszki Fanni ügyvédje és a hatóságok is rengeteg olyan infót kaptak arról, hogy hol lehet a lány a teste, vagy hogy mi is történt vele valójában. Eddig azonban ezek a fülesek mégsem segítették felgöngyölíteni az ügyet, most azonban újabb fordulat történt az ügyben. Egy helyi lakos, aki nagyon jól ismeri a környéket, ahol a lány testét a Dunába dobhatták, segíthet végre igazságot tenni.

VV Fanni holtteste feltehetőleg egy mesterséges öbölben van, s ha ez igaz, akkor speciális „régészbúvárok” még ennyi idő elteltével is megtalálhatják az iszapban a maradványokat. Egyébként az öböl Szalkszentmárton közelében van, attól a stégtől nem messze, ahol feltehetőleg Fanni testétől megszabadultak.

Mint azt korábban megírtuk, egy rendhagyó eljárás keretében, annál a stégnél folytatódhat a tárgyalás.

(Fotó: Metropol)

 

Az egykori villalakó ügyvédje rengeteg levelet kap azzal kapcsolatban, hogy merre lehetnek a lány maradványai

„Az elméletek nagy része nem vehető komolyan, de amit ez az úr állít, akár a megfejtés is lehet. Hosszasan beszélgettem vele, és kiderült számomra, hogy nagyon jól ismeri ezt a területet, gyerekkorától kezdve szinte minden szabadidejét ott töltötte. Meglátása szerint nem kizárt, hogy miután a gyilkos a Dunába dobta a már élettelen lányt, a sodrás a testet az öböl felé vitte, amit a közelben lévő munkagépek kotortak ki. Ő úgy tapasztalta, bármit is dobott a folyóba, minden ott kötött ki. És ami nagyon fontos, nem is úszott onnan tovább, nem került ki újra a nyílt vízre. Ez egy teljesen elfogadható elmélet, ezért kérni fogom a törvényszéket, hogy amennyiben lehetséges, speciális régészbúvárok vizsgálják át ezt a területet” – árulta el a Blikknek dr. Lichy József ügyvéd, Novozánszki Fanni családjának jogi képviselője.

A nyomozók és a rendőrök is a környéken keresgéltek, mégsem találták meg a maradványokat. Hiába kutakodtak a búvárok és speciális keresők, átnézték a stég minden négyzetcentiméterét. Sőt a közeli sóderbányában is keresték a testet, mindhiába.