Folytatódnak a Raktárkoncertek: Visszavágynak a színpadra a magyar zenei legendák





Továbbra is a legnagyobbak lépnek a Raktárkoncertek színpadára, ráadásul otthonról, online élvezhetjük a fesztiválhangulatot.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2020.10.20.
karantén

Javában folynak a már sokak által várt Raktárkoncertek forgatási munkálatai. A koncertsorozatot a kormány azért hívta életre, hogy támogassa a zenészeket és a zeneiparból élő háttérmunkásokat. 5,3 milliárd forintból több mint 150 raktárkoncerteket szerveznek, hogy ezen keresztül támogassák az iparágban dolgozó előadókat és háttérmunkásokat. A Metropol többrészes összeállításban számol be a koncertekről, amelyeket online sugároznak majd – a raktárkoncertek a mindiGO TV alkalmazásban tekinthetők meg.

Kovács Kati kertészkedett a karantén alatt

A koncertek elmaradásával a Kossuth-díjas énekesnőnek rendkívül sok szabadideje lett, amit igyekezett hasznosan eltölteni. Rengeteget sétált és sokat kertészkedett. „Mászkáltam, sétáltam, napoztam. Mindent megpróbáltam, de az az igazság, hogy nagyon unatkoztam a zene nélkül. A zene annyira hozzátartozik az életemhez, hogy elvonási tüneteim voltak” – fogalmazott Kovács Kati. Az énekesnő annyira élvezte a Raktárkoncert felvételét, hogy felajánlotta a szervezőknek: minden nap eljön fellépni.

Fotó: Metropol/Szabolcs László

Korda György és Balázs Klári vitaminokkal erősödnek

A házaspár mindent megtesz azért, hogy elkerüljék a koronavírust; nemrégiben önkéntes karanténba vonultak. A Raktárkoncertek felvételén viszont elmondták, hogyan készültek az őszre. „Próbáltunk nyáron feltöltődni, sokat voltunk a kertben, mozogtunk, és persze vitaminokat szedünk, D-, C- és E-vitamint” – mondta el Klárika a fellépés előtt. Bármennyire felvillanyozta Gyuri bácsit a kormány 5,3 milliárdos mentőcsomagjának köszönhetően életre hívott Raktárkoncert, az tenné boldoggá igazán, ha minden koncertjüket meg tudnák tartani. Jelenleg viszont karanténban vannak, és egyelőre nem tudják, mikor térnek vissza a színpadra.

Fotó: Bors/Knap Zoltán

Schuster Lóri élvezi a nők társaságát

A P. Mobil frontembere számos egészségügyi problémán van túl, éppen ezért felüdülés volt számára a Raktárkoncert. Ráadásul azt sem tagadja, hogy a mai napig felettébb élvezi a hölgyek társaságát. „Egyedül élek, de időnként fogadok látogatókat, akiknek máshogy kopog a cipőjük, mint a férfiaké. A nőket leszámítva egyébként teljesen jól elvagyok egyedül. Szeretek elmélkedni, tervezgetni, úgyhogy remélem még nagyon sokáig élvezhetem a mobilosok társaságát, és a csajok valamint a közönség rajongását, ami ennyi idő múltán is töretlen” - mesélte a rocker.

fotó: Knap Zoltán (BORS)

Fenyő Miklós már készül a koncertekre

Az énekes a karrierje során ahhoz szokott, hogy sok ezres közönség előtt zenél, most üres garázsban énekel, de ugyanolyan elsöprő energiával.„Hiszem, hogy hamarosan újra a hús-vér rajongóink előtt koncertezhetünk, akikkel a járvány alatt csak az interneten tudjuk tartani a kapcsolatot. Fontos, hogy a rajongók mindig velünk legyenek, az ismerős arcok a koncerteken, vagy a tömegből felszűrődő lelkes hangok mind megerősítenek bennünket abban, hogy van miért, van kiért csinálnunk azt, amit teszünk” – fejtette ki Fenyő Miklós.

Fotó: Bors/Végh istván

Deák Bill Gyula a családjáért aggódik

Az énekes nagyon rosszul éli meg az idei évet, és nem csak a járvány miatt: imádott felesége szívinfarktust kapott, a menyénél pedig daganatot találtak, jelenleg kemoterápiára jár. Éppen ezért fokozottan ügyelnek az egészségükre. „Nem engedünk be senkit a lakásba, a feleségem eléggé veszélyeztetett az infarktusa után. Szerencsére most már sokkal jobban van, de nagyon figyelünk arra, hogy minden szabályt betartsunk. Én is sokkal jobban figyelek magamra: nem dohányzom, nem eszek össze-vissza„ - mondta el a rocklegenda.

Fotó: Markovics Gábor Ripost

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás