Mintha megfeledkezett volna valamiről II. Erzsébet királynő… Meghan most ünnepelte 41. születésnapját, de az uralkodó nem köszöntötte fel Harry kedvesét. Pedig még Katalin és Vilmos is kínosan ügyeltek rá, hogy nyilvánosan közzétegyék jókívánságaikat!

Sem közvetlenül II. Erzsébet, sem a The Royal Family hivatalos Instagram oldala nem üzent a jeles napon Harry feleségének, ahogy azt az ilyen alkalmakon tenni szokták. A királynő megemlíthette volna a születésnapost a Lambeth Palace-ban tartott beszédében is, de helyette fiát, Károlyt és unokáját, Vilmos herceget dicsérte, amiért tovább viszik Fülöp herceg munkáját. Katalin és Vilmos mellett Károly herceg és Kamilla is kiposztolt egy képet Meghanról, jelezve, hogy boldog ünneplést kívánnak neki. Személyesen persze egyikük sem találkozott vele, Meghan ugyanis Harryvel és két gyermekükkel töltötte a napjot kaliforniai otthonukban.

Mivel a hírekben egyre nagyobb figyelmet kapott a királynő érdektelensége, a királyi család bennfentesei is megszólaltak. Ők úgy gondolják, hogy II. Erzsébet privát üzenetben gratulált Meghannak. Követőik viszont többnyire úgy vélik, hogy a két fél nem tartja egymással a kapcsolatot az utóbbi időben kirobbant botrányok miatt.