RETRO RÁDIÓ

Fésűs Nelly és lánya még sosem izgultak ennyire, erre készülnek most





A színésznő már több mint 30 éve áll a színpadon, és eddig nem volt rá jellemező, hogy izguljon, új darabja miatt most mégis van egy kis lámpaláza.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.29.
anya-lánya

A színésznő hatalmas tapasztalattal rendelkezik, és eddig nem nagyon volt rá jellemző, hogy a fellépések előtt izgult volna, azonban a mostani előadása merőben más lesz, ugyanis lányával együtt lép színpadra legújabb darabjában. Ráadásul közös produkciójuk egymásról fog szólni.

A Babaváró party alappillére Nelly és Csenge. Nem volt még olyan, hogy egy anya és lánya együtt álljanak a színpadon szülő-gyermek szerepben. Ezt a darabot kifejezetten rájuk írtam, az ő kapcsolatuk ihlette” – hangsúlyozta a Bors kérdésére H. Varga Tamás, a darab írója és rendezője.

Fésűs Nelly együtt áll színpadra lányával (Fotó: Metropol/Szabolcs László)

Fésűs Nelly szerint egyszerre felemelő és borzasztóan nehéz helyzetben vannak.

„Sosem izgulok” – meséli. „De most eljött az a pillanat, hogy más miatt, a saját lányom miatt mégis megteszem.”

Az előadás egy jelenete Nelly számára különleges jelentőséggel bír.

Van egy jelenetünk, aminek a végén van egy dal és Csenge az orrom előtt énekel. Az egy csodálatos pillanat” – mondta a színésznő.

Nelly énekelni is fog a darabban (Fotó: Máté Krisztián/Ripost)

Kiegyensúlyozott a kapcsolatuk

Nelly és Csenge kapcsolata a valóságban nagyon kiegyensúlyozott, nemcsak mint anya-lánya, hanem mint barátok is egymás mellett állnak.

Ismerem a lányom minden porcikáját” – meséli Nelly

„Sokkal egyszerűbb így együtt játszani, bár a színpadi karaktereink teljesen mások, mint mi vagyunk. Mások a jellemek, más a kapcsolat.”

Bár sok hasonlóság nincs, az író mégis igyekezett Nelly és Csenge életének történéseit is beledolgozni a darabba, hogy megmutathassák a saját és egymás iránt érzett érzéseiket is.

Csenge anyukája mellett biztonságban tudhatja magát a színpadon

Nelly tudja, hogy Csenge biztonságban érezheti magát mellette a színpadon, a lánya mégis az anyukája előtt izgul a legjobban. Arra a kérdésre, hogy adott-e tippeket Csengének a színjátszással kapcsolatban, Nelly határozottan válaszol:

Ha a rendező mond valamit, én meg otthon valami mást, az csak összezavarná. Csengének még utat kell mutatni. De maximálisan segítettem, ha megkért rá.

A 18 éves Csenge érettségi előtt áll, és egyelőre nem kacérkodik a színészi pályával. Hogy a későbbiekben, másik darabban állnak-e még együtt színpadon, az a rendező szerint csak a csillagok állásától függ.

Együtt jobb Nem csak Fésűs Nelly és Horváth Csenge az egyetlen anya-lánya páros, akik örömüket lelik a közös alkotásban. Hernádi Judit és lánya Tarján Zsófia egy közös könyv kiadásával rukkolt elő idén októberben. Míg Nellyék a színpadon, Hernádi Juditék 260 oldalon át mesélnek a köztük lévő páratlan kötelékről.

 





Ezeket olvastad már?
Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás