Kellemes meglepetésben volt része Tinának, aki rendrakás és takarítás közben, hirtelen ötlettől vezérelve döntött úgy: beüzemeli régi laptopjukat. Abban nem is reménykedett, hogy az öreg masinát működésre bírja, ám amit azon talált, még inkább meglepte.

Emilio és Tina

(Fotó: SlágerTV)

Épp pakolásztam a szekrényben, amikor arra gondoltam, be kéne kapcsolni ezt a gépet, hátha még bírja. Emiliónak is tetszett az ötlet, hiszen mindketten emlékeztünk rá, mennyi felvételt készítettünk és tároltunk anno a gépen. Az első közös fotóinktól, Vivike családba való érkezéséig mindent ezzel örökítettünk meg régebben” – emlékezett vissza a Drága családomban Tina, aki Emilióval közös első fotójukat is megtalálta.

Emilio és Tina

(Fotó: SlágerTV)

Határozottan emlékszem a pillanatra, amikor ez a fotó készült. A felvételeket lapozgatva minden emlék előtört! Ahogy Vivi első karácsonyára készültünk, ahogy Vivi Bibinek hívta magát, hogy milyen pici volt, mi pedig mennyire fiatalok. Csodás emlékek ezek, jó volt elmerülni bennük” – mondta Tina, akinek férje is elérzékenyült a képanyagokat nézegetve.

Emilio és Tina

(Fotó: SlágerTV)

Felbecsülhetetlen eszmei érték, ami ezen a gépen van. Persze csak számunkra, de nagyon jó érzés a múltat felidézni a fotók, videók által. Sajnos öregszünk, a gyerekek pikk-pakk felnőnek, és csak a szép emlékek maradnak. Egyben reménykedem: ha megöregszem, nagy család és sok unoka fog majd körülvenni. Egészség legyen és ők velem, a többi nem számít” – mondta nosztalgiázva Emilio a SlágerTV műsorában.