A 38 éves énekes Vastag Csaba kemény leckét kapott az élettől. Jóhiszeműsége miatt nagyot csalódott a barátaiban, akik visszaéltek a zenész gavallér viselkedésével. A tanulságot levonta és ma már kellőképp megválogatja kiket enged közel magához. Ez érthető, hisz minden oka meg van rá.

Csaba a Ripostnak őszintén mesélt arról miken ment keresztül.

Az énekest ma már senki nem tudná jóhiszeműen rávenni arra, hogy pénzt adjon.

„Való igaz, hogy korábban nagyon gavallér módon bántam ezzel a pénzkérdéssel és mindenkiben vakon megbíztam. Ha valaki kölcsönkért, vagy előállt egy üzleti tervvel, ami már csak arra várt, hogy én beletegyek egy bizonyos összeget, akkor azonnal rábólintottam a dologra. Gyerekkori barátaimnak, volt osztálytársaimnak is adtam kölcsön, persze azóta se adták meg. Milliókkal lógnak nekem” – kezdte a Ripostnak Vastag Csaba.

A rengeteg csalódás és rossz élmény miatt arra az elhatározásra jutott a Fonogram-díjas magyar énekes, hogy többé nem ad kölcsön.

”Ez úgy szokott lenni, hogy amikor adsz, te vagy a legfontosabb ember a világon, majd soha többé nem keresnek. Én már le is tettem arról, hogy behajtsam a pénzem! Ha elkezdem hívogatni az illetőt, akkor még engem teremt le, hogy miért üldözöm. Hiszen megmondta, hogy nem tudja visszaadni! Aztán van az a típus, aki legalább felveszi a telefont, és előadja ugyanazt a monológot havonta háromszor, hogy most megint miért nem. Persze hozzáteszi, hogy egyébként miért nyaggatom, hagyjam békén” – mesélte az énekes.