Csütörtök este, egy meglehetősen szókimondó bejegyzésben közölte a nyilvánossággal Fekete Dávid, hogy hat boldognak tűnő év után válik a feleségétől, Reginától. Az ok nem más, mint a megcsalás: Dávid a Facebookon közölte a nyilvánossággal, hogy Regina szeretőt tartott.

Anyósa azóta reagált a lányát érintő vádakra

„Sajnállak Téged!! Mosolyogva olvasom. Sok a sajnálkozó hozzászólás, akik nem ismernek Téged valójában, csak a Fekete Dávidot, mint énekest!!!! A kettő sajnos, nem ugyanaz!!!! Az, amit itt összehordtál, egy megkeseredett, reményvesztett ember kapálózása!

Jó lenne, ha az igazságot osztanád meg a nagy nyilvánossággal, még mielőtt ezt más teszi meg!!!! És az nem fog kímélni, az igazság napvilágra kerül! A családodat pedig te teszed tönkre a beteges féltékenységeddel és a gyerekes észjárásoddal! Jó lenne, ha ezt a posztot törölnéd, mert gyerekes, gyáva dolog. Ja, és a győri barátnődnél biztos vigaszra lesz!! Legyen szép estéd, ezt kívánja Neked az, akire Te felnéztél és nagyon sokat köszönhetsz!!! Szállj magadba, ne hazudj a rajongóidnak, akik hittek Benned!” – írta indulatosan Dávid posztja alá Regina édesanyja, aki később azt is hozzátette, Dávid felesége egyelőre nem akar reagálni a vádakra. „A lányom nem alacsonyodik le erre a szintre, hogy kommentelje! De mi, szülők azért vagyunk, hogy kiálljunk mellette és az igazság mellett” – írta. Fekete Dávid egyébként a ma reggeli Mokkában maga is elismerte, hogy félrelépett a házasságuk alatt. – Igen, én is félrementem – ismerte el. – Egyértelmű, hogy a szülei megvédik Reginát, de szerintem nem mondott el nekik mindent – tette hozzá, majd azt is kifejtette, hogy a problémák azután kezdődtek, miután az autókereskedése tönkrement, ami miatt több százmillió forintot bukott. A nehézségek miatt Regina szüleinek tetőterébe költöztek, ám a problémák egyre csak sokasodtak közöttük. A bomba tegnap robbant, amikor túlestek egy nagy beszélgetésen, amikor is az énekes szerint a felesége elismerte, hogy félrelépett. A házaspár között mostanra annyira eldurvult a helyzet, hogy Dávid szerint szóba sem állnak egymással, így egyelőre azt sem tudták megbeszélni, mi lesz közös gyerekeikkel a válásuk után.