Majd egyórás párbajozás után végül Jolly maradt alul a fiatal Fehér Hollóval szemben a Farm VIP tegnap esti adásában. Az énekes így távozni kényszerült, bent hagyva párját, Barbit a piros csapat „karmai között”. Jolly, ha tehetné, lenne amit másként csinálna, legjobban mégis az bántja, hogy ő nem érzett szinte semmit a csapattársak rosszindulatából, áskálódásából.

Megkönnyebbülés

Őszintén meglepett, hogy a Farm-gyűlésen négy jelet is kaptam, az indokok pedig még inkább. Akkor nem tudtuk, hogy a kisinterjúkban miket mondanak rólunk a töb­biek. Meglepődve hallgatjuk vissza a csapattársak véleményét. Olykor undorítóan beszélnek rólunk, ami nagyon kiábrándító, jobb is, hogy nem kellett több időt a játékban töltenem – kezdte a Borsnak az énekes.

Jolly hatalmasat csalódott a játékostársaiban, hiszen ő az elmondása szerint mindig igyekezett önmagát adni és kivenni a részét a munkákból.

Nem játszottunk rá, mi a valóságban is ilyenek vagyunk. A munka pedig mindig el volt végezve, azon kívül miért ne romantikázhattunk volna a munka után? – teszi fel a kérdést azóta is magának Jolly.

Kipécézték őket

A piros csapat játékosai már korábban mondogatni kezdték, hogy a társaság szerelmespárja túl sok időt tölt együtt, minden feladatot közösen végeznek.

Két és fél éve vagyunk együtt. Minket ebbe a műsorba egy párként hívtak be. Milyen az a pár, akik soha nem adnak egymásnak puszit? – dilemmázott a mulatós sztár a Borsnak.

Jolly és Barbi úgy érzik, a sárga csapat teljesen máshogy állt Póth Diához és Gyepes Gáborhoz.

Készségesen elfogadták, hogy ők egy házaspár. A mi csapatunkban ez nem igazán működött, érvek nélkül elkezdtek kipécézni bennünket – tette hozzá Jolly.

Másik szemében a szálkát

Jolly hangsúlyozta, bár ez egy egyéni játék, egy ideig mégis csapatban kell játszani, együttes erővel kell küzdeni a győzelemért.

Ha valaki elkövet egy hibát, azt egy csapatként kell megoldani, nem a másikban keresni mindig a rosszat. Nálunk mindenki mindenbe belekotnyeleskedett. Nem volt meg az egység – mondta szomorúan az énekes a Borsnak.

Ha újra kezdhetném, inkább a másik csapatot választanám! Nem volt szerencsém, így az emberekben csalódtam – zárta Jolly.

Hogy Barbi sorsa hogyan alakul a Farmon, megnézhetik hétköznap esténként a TV2-n.