Erre senki nem számított: ebbe vágott bele L.L. Junior





A koronavírus sokakat ébresztett rá arra, hogy érdemes több lábon állni – a rapper is új, meglepő vállalkozásba kezdett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.23.
Módosítva: 2023.10.12.
VI. kerület kutyakozmetika L.L. Junior Aradi utca

Teljesen új területet hódít meg L.L. Junior: a népszerű rapper Budapest belvárosában kívánja megnyitni exkluzív kutyakozmetikáját, ahol a „vendégek” minden kényeztetést megkapnak, és közben a gazdik is jól érzik magukat. L.L. Junior üzlethelyisége Budapest VI. kerületében, az Aradi utcában hosszú ideig üresen állt. A rapper hiába gondolkodott azon, hogy mit lehetne kezdeni vele, semmi korszakalkotó nem jutott az eszébe.

 

 

Junior és menedzsere, Rita végül azonban kitalálták, hogy egy kutyakozmetikát nyitnak az említett helyen. Már neki is láttak a munkálatoknak, és el is kezdték keresni a tökéletes alkalmazottakat.

„A menedzseremmel, Ritával felmértük a terepet és kiderült, hogy bizony kutyakozmetikából hiány van a belvárosban. Ezt több gazdi is megerősítette. Nem is hezitáltunk túl sokat, hiszen imádjuk a kutyákat! Segíteni is akarunk ezzel, és bízunk abban, hogy mindenki jól jár. Most már ott tartunk, hogy keressük a megfelelő munkaerőt, és közben elkezdtük kialakítani a szalon berendezését. Ha minden jól megy, néhány hét múlva nyitunk” – mesélte a Ripostnak Junior.

 

 

Bár Budapesten számos kutyakozmetikában várják a szépülni vágyó házi kedvenceket, Juniorék szalonja merőben eltér versenytársaitól. A Luxustappancs nevű helyen olyan magas szintű kényeztetésben részesülnek majd a kutyusok, mintha egy wellnesshotelben lennének.

„Olyan légkört fogunk teremteni, hogy a kutyák és a gazdik is remekül érezzék magukat. Cuki kis ruhákat és finom rágcsálnivalókat is beszerzünk, az ebek tulajdonosai pedig már a barátságosan berendezett hallban össze tudnak barátkozni egymással. Egy mesebeli kutyavilágot szeretnénk létrehozni, és miközben a legjobb minőségű termékekkel szépülnek, a gazdik elkortyolnak egy csésze kávét” – árulta el elképzeléseit Junior, aki egy svájci kutyakozmetikus segítségével igyekszik kialakítani a tökéletes luxuskozmetikát.









Ezeket olvastad már?
Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás