Ártatlan játéknak indult, ám kisebb vita kerekedett abból a kvízjátékból, amelyen Tina és Emilio tették próbára egymásról szerzett ismereteiket. A házasoknak tíz kérdésre kellett választ adniuk a másikkal kapcsolatban, köztük olyanokra, mint a kedvenc szín vagy az első pillanat, amikor sírni látták egymást.

Sokszor úgy érzem, hogy Emilio nem figyel a részletekre. Szerintem én többet tudok róla, amit persze ő azonnal kikér magának. Ezért úgy döntöttünk, leteszteljük a tudásunkat és egy gyors kvíz keretében választ adunk a másikkal kapcsolatos kérdésekre” – mondta a Drága családomban Tina, aki egy darabig úgy érezte, minden rendben megy, hiszen mindketten helyes válaszokat adtak.

Ám Emilio az esküvőjük dátumára vonatkozó választ elhibázta, emiatt Tina igencsak kiborult

Nem tudom miért, de 2010-et mondtam válaszul. Pedig Vivike születésnapját álmomból felébresztve is tudom, az esküvőnk pedig előtte volt nem sokkal, 2011-ben. Ez van, néha én is hibázok” – tette hozzá Emilio, akinek felesége igencsak kiborult.

Emilio és Tina

Fotó: Drága családom

Fel nem tudom fogni, hogy lehet ezt eltéveszteni! A dátumok nem Emilio erősségei, de ekkora blamát, hogy eltéveszti az évet?! 2010 szeptemberében ismerkedtünk meg, hogy esküdhettünk volna 2010 augusztusában, amit ő állít?! Kész szerencse, hogy a többi kérdésre jó választ adott, egy kicsit megnyugtat, hogy az elmúlt 11 év nem múlt el nyomtalanul, és sok dolgot tényleg jól tud, de csak ez a szerencséje. Egyébként eléggé kiborított ezzel a tévesztésével” – vallotta be Tina.