Vakációzni indul Tina, Vivike és Emilio, akik hosszas mérlegelés után úgy döntöttek, ismét Törökország felé veszik az irányt. Bár Tina örült volna egy másik úticélnak, Emilio nem szeretett volna változtatni. A vitának végül az vetett végett köztük, hogy kiderült, a kiszemelt szállodából egész napos isztambuli bazár-túrára lehet menni.

„Tina olyan, mint egy nyugdíjas. Ő azt szereti, ha a nyaralás annyira nyaralás, hogy semmit sem kell csinálni. A tenger legyen karnyújtásnyira, legyen kaja éjjel-nappal, és Vivi is megtaláljon minden kedvére való programot a szállodában. Én jobban szeretem a pezsgést, a sétát az utcákon, a bazárt. Nem csoda, hogy ilyenkor, mikor ki kell találni hova menjünk, összepattanunk” – mondta a Drága családomban Emilio, akinek felesége végül beadta a derekát egy újabb törökországi kiruccanásra.

Emilio és Tina

(Forrás: Drága családom)

„Mikor meghallottam, hogy a szállodából egynapos bazártúrára lehet menni Isztambulba, el is dőlt a dolog. Oda már régóta vágyom. Nekem ennyi elég is, egyébként a szálloda kényelmét szeretném élvezni a nyaralás alatt” – mondta Tina, aki meg is kezdte az utazásra való felkészülést. Azonban lánya és Emilio is kiakasztották a csomagolással.

Emilio és Tina

(Forrás: Drága családom)

„Megkértem Vivit, hogy kezdje el összepakolni a ruháit, erre mit csinált?! Telepakolta a bőröndjét minden játékkal! Alighogy sikerült vele megértetnem, hogy ez nem így megy, nem hajigálhat bele minden játékot, jött a következő sokk. Emil legalább hét öltönyt akart magával hozni. Minek? Hova? A medence partjára?! Komolyan úgy érzem magam, mint egy bolondok házában. Kész káosz a csomagolás velük; remélem, hogy a nyaraláson már lesz egy kis nyugtom, mert a készülődéssel az őrületbe kergetnek” – vallotta be Tina.