Szerdán a maga vezette repülővel érkezett az 59 éves színész Los Angelesbe, ahol motorra váltott. Hasonlóan a pár nappal ezelőtti San Franciscóban tartott baseballmeccsen készült képekhez, Tom arca itt is teltnek látszott érkezésekor.

A rajongók körében a meccset követően azonnal megindultak a találgatások.

Tom Cruise vagy hízik, vagy fel van töltve az arca” – írta valaki.

Mit tett Tom Cruise az arcával?” – kérdezte egy másik.

Először kicsit rosszul éreztem magam, hogy mindenki kineveti Tom Cruise arcát, mert őszintén szólva, ez valami mellékhatásnak tűnik számomra. De aztán eszembe jutott, hogy évtizedeken keresztül kritizálta az embereket, hogy gyógyszereket szednek– tette hozzá valaki.

Az utolsó hozzászólás is Cruise korábbi megjegyzéseire hivatkozott Brooke Shields felé. Cruise ugyanis a szcientológiai egyház tanai alapján ellenzi a pszichiátriai gyógyszereket, és emiatt 2005 -ben Shieldsszel nyilvános vitába is keveredett, amikor a színésznő felvállalta, hogy antidepresszánsokat használt a szülés utáni depresszió leküzdésére.

Annak ellenére, hogy ezek a fényképek sokkolták a rajongókat és megindultak a találgatások a Twitteren arról, hogy mi történhetett vele, a színész nem tűnt zavartnak Los Angelesbe érve. Sőt, a Top Gun főszereplője igen jókedvűnek látszott, miközben kiszállt a saját maga által vezetett repülőgépből. Ivott egy kortyot palackjából, majd átült tűzpiros motorjára és elviharzott.

Tom Cruise 1994-ben kapta meg magánpilóta-engedélyét és a színész a Mission: Impossible – Fallout című film miatt még helikopterrel is megtanult repülni. A Top Gun főszereplője, Maverickként szintén repült. De nem idegen tőle a kaszkadőrködés sem, a Mission Impossible hetedik részében például egy száguldó vonat tetején utazott.

A Los Angelesi érkezés és távozás képeit itt tekintheted meg.