Mint arról korábban beszámoltunk, Curtis drogproblémái újra előjöhettek…, hiszen a pénteki, Villányban tartott Majka–Curtis-bulin csak Majoros Péter lépett a színpadra.

Akkor Majka így reagált:

Sajnos a pletyka igaz… Szeretlek testvérem! Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod… Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod. Gyógyulj meg!!! Minden jót kívánunk neked!” – írta Peti a közösségi oldalán.

A hétvégén több hír is napvilágot látott, amikből az derült ki, hogy Curtis újra visszaeshetett. Sőt, egy ismeretlen informátor szerint Curtis azért nem jelent meg a pénteki koncerten, mert annyira kiütötte magát, hogy családjának kellett „rárúgni az ajtót”.

Curtis erre a hírre reagált

„Láttam a mai »híreket«… Eddig nem szólaltam meg, mert úgy éreztem, felesleges, úgyis egyoldalú ez az egész dolog… De amikor megint hazugságokat hoznak le rólam, azt már nem hagyhatom tovább. 1. Nem estem vissza!!! Amiben én anno benne voltam, az köszönő viszonyban sincs azzal, ami most történt, és amiben éppen vagyok. 2. Rám nem kellett semmilyen ajtót rúgni a rokonoknak. Ez annyira hiteles, mint amikor anno azt írták, engem a Tiszából kellett kihúzni Szegeden! Utoljára megkérem a sajtóképviselőit, NE ÁLLÍTSANAK VALÓTLAN DOLGOKAT!!!!” – írta az énekes a Facebook-oldalán.