Kora reggel csak a jóindulat árad a legtöbb emberből a kézilabda-válogatott felé… Természetesen a legtöbbjük ezek közül maximum farsangon lehetett válogatott sportoló! Mindig az a legegyszerűbb, ha valakit szapulni lehet, barmok!!! Nyilván nem így akartak kezdeni a srácok, de a sportban sajnos benne van a vereség. Inkább szurkoljunk nekik, hogy a további meccseket megnyerjék! HAJRÁ MAGYAROK!” – írta legfrissebb posztjában Curtis, utalva a tegnapi magyar férfi kézilabda-válogatott meccsére, amelyen a csapat 31-28-ra kikapott Hollandiától. Az énekes bejegyzésében kiállt a csapat mellett és egyértelművé tette, hogy nem ért egyet az őket erősen kritizálókkal.

A bejegyzést többen vitaindítóként fogták fel, többen is kritizálták a csapat teljesítményét, illetve az énekes által leírtakat, míg mások Curtissel értettek egyet.

Borzasztó, mennyi ilyen ember van ezen a világon. Fogalmuk sincs, milyen nyomás van a játékosokon, és mennyire akarnak bizonyítani. Olyan bohócok ugatnak állandóan, akinek felmentése volt még tesiből is. Büszkék lehetünk minden egyes válogatott és hazánkat képviselő sportolóra” – jegyzete meg egyikük.

„Te sem vagy egy ismert sportoló. Akik véleményt alkotnak, van valami hozzáértésük a zömének, hidd el. De tegnap ettől a csapattól kikapni? Mi lesz Izlanddal? Ja 9 odsz tippmix 1 millával megteszem, ha tudom. Ennyi.” – írta egy másik hozzászóló.

Persze, hogy ezerrel drukkolunk, de azért ez tegnap… igen nem szapuljuk őket… meg a farsangi időszak is itt van… de azért ez tegnap… hmmm… hajrá magyarok” – összegezte véleményét egy harmadik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés