Csuti új barátnője kapott hideget-meleget, de keményen visszavágott





Csuti új barátnője nem influenszer és civilként éli az életét, ezért jogosan kérte ki magának azokat a kritikákat, amelyeket számára teljesen ismeretlen emberek zúdítottak rá.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.14.
durva kritika

Szabó András Csuti már túltette magát egy jó ideje Kulcsár Edinán és a válásukon, és új életet kezdett szép és sikeres párja, Gina oldalán. Követői és rajongói közül azonban sokan, úgy tűnik, nem szimpatizálnak a fiatal lánnyal, így – ahogy azt az Origo kiszúrta – válogatott kritikákkal illeték őt a kommentekben.

„Nektek mi a véleményetek Csuti új párjáról? Csak nekem nem szimpi? Ismeri valaki, sztorik róla? Én akárhány képet látok róla, mindenhol olyan rumlis a háttér, hogy néha már inkább kitakarja” – írta egy kommentelő, akinek kicsit később egyenesen Gina válaszolt.

„Nem vagyok influenszer, nem célom megfelelni, és az nem kupi, hanem pokrócok és a laptopom, monitorom, a második meg egy story – készülődés címen, barátnőm szobájában, ahol amúgy ők egész nyáron laknak, egy hotelben, ruhák itt ott, kitakartam, mert miért ne, meg mert nem az én ruháim. Egyébként nyugodtan jöhet bármilyen kritika, tökéletesen tudom a hibáim, van bőven, de hála az égnek, nem is a külsőmből vagy a social médiából szerettem volna sose megélni” – vágott vissza.

Nagyon boldogok Csutival, Ginát egyáltalán nem érdekli, hogy ki mit gondol róla Fotó: Bors

Egy amerikai multinál dolgozik

„Akkor mi a becses foglalkozásod, ha szabad tudni?” – tette fel a kérdést a poszt írója, aki ismét egy velős, őszinte választ kapott.

„Egy amerikai multinál vagyok középvezető, van egy csapatom Budapesten, meg egy Skóciában, pénzügyi területen, lassan 9 éve multi környezetben dolgozom, volt pár »modellfotózásom«, smink, esküvői ruha – de teljesen civil vagyok” – tette helyre a „jóindulatú” érdeklődőt.

„Értem én a csoport lényegét, de alapvetően én csak azért vagyok célkeresztben, mert a párom »ismert«, nem várom, hogy bárki szimpatikusnak/inspirálónak találjon, jelenleg rengeteg helyen kell megfelelnem a való életben, az instám tényleg teljesen szabadidő/saját célra van fenntartva, sose gondolkodtam, mit osztok meg, ami épp jólesik és amit én épp jobb/szebb pillanatnak élek meg, és ennyi” – fogalmazott Gina.





Ezeket olvastad már?
Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás