Megmozgatta a közösségi médiát Csonka András felhívása, aki egy szívfacsaró történetet osztott meg közösségi oldalán, arra kérve követőit, hogy ha tehetik, segítsenek.

„Tizennyolc éve ismerem ezt a történetet, ami már akkor is nagyon megérintett, de akkor még nem volt közösségi média, hogy ekkora figyelmet kapjon a dolog. Sokkolt, hogy egy akkor nyolcéves kisfiút elgázoltak, és nyaktól lefelé lebénult. Azóta 26 éves lett ez a fiatalember, még mindig ágyhoz van kötve, ápolásra, ellátásra szorul minden nap. A családja rengeteg mindenen ment keresztül, fel sem lehet fogni, mennyi munka, mennyi erő, mennyi megpróbáltatás van mögöttük” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Csonka András, aki követőivel is megosztotta érzéseit, mindenkit arra buzdítva, hogy aki tud, segítsen a családnak.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csonka András (@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés

Már négy és fél millió forintot sikerült a családnak gyűjteni a felhívásom nyomán. El is látogatok hozzájuk, és utánajárok, hogy mire van szükségük, hiszen az ápolás, a gondoskodás mindennapos, és rengeteg pénz emészt fel. Örülök, hogy ilyen nagy aktivitást váltott ki a bejegyzésem az emberekből, több mint 3 ezren osztották meg eddig. Jó látni az összefogást, a segítőkészséget. Ezzel az egésszel ez is a célom volt, hogy rávilágítsak: járjunk nyitott szemmel, vegyük észre a körülöttünk lévő problémákat, legyünk együttérzők, és ha tehetjük, segítsünk!” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Csonka András.