Cicciolina piros bugyiban várja az új évet





Cicciolina nagyon sokat remél az új évtől, hiszen igencsak megviselte az elmúlt koronavírusos időszak. Nagyon pozitívan áll 2022-höz, és azért, hogy mindenkinek jó legyen az új esztendő, még tippeket is adott a Metropol olvasóinak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.22.
Husika

Nem tud hazajönni karácsonyra

-A családommal töltöm a karácsonyt. Egyik jóbarátnőm egy egész doboz kedvességet küldött nekem. Többféle ízű bejgli és szaloncukor is volt a csomagban, ezt felteszem a fára - árulta el Cicciolina. - Karácsonyi zenék, italok és evés lesz lesz a program, de Magyarországra nem megyek most. Komoly szigorítások vannak Olaszországban, és karanténba vonulás kellene hozzá, hogy utazni tudjak.

Videóban köszönti a szerencséseket

-Kis videókat szoktam készíteni, amiben felköszöntök valakit születésnapja alkalmából, most pedig karácsonyra küldök jókívánságokat. Én választom ki, hogy mit szeretnék ezekben viselni, de azért függ a kéréstől is. Múltkor például pikánsabbat szerettem volna, és egy melltartót viseltem, ami szép dekoltázst csinált nekem, illetve rávettem egy rózsaszín kabátot és felvettem egy virágkoszorút - avatta be a Metropolt Staller Ilona. - A hét elején csináltam egy videót, amiben egy dögös csipkebodyt viseltem, amihez Mikulás-sapit és egy piros rúzst választottam. Ebben kívántam kellemes ünnepet annak, aki a köszöntést kérte.

[video width="264" height="480" mp4="https://metropol.hu/wp-content/uploads/2021/12/0082750e7048251707a4db49d2d1b6c816efc4b.mp4"][/video]

A számmisztika szerint jó éve lesz

Cicciolina elárulta, hogy szereti a horoszkópot és hisz is benne, de van egy ennél jobb módszere.

-Sokkal jobban szeretem a számmisztikát. A nővérem foglalkozik ezzel és nagyon jó benne. Amikor műsorokba hívnak, előtte mindig megkérdezem, hogy ez jó lesz-e nekem, és az alapján vállalom őket. A számmisztika alapján a 2022-es évem nagyon jó lesz. Úgy néz ki, hogy valahol külföldön fogok dolgozni sokat. Ez jelentheti azt, hogy a következő évben végre többet leszek Magyarországon.

Sakkozásra is ki lehet őt bérelni (Fotó: Cicciolina)

Az ideális férfiért imádkozik

Cicciolina újévkor nem tesz semmilyen fogadalmat, inkább kívánni fog.

-Éjfél előtt imádkozni fogok, ahogy azt minden évben szoktam, a kívánságaim már nagyon régen megvannak, szóval pontosan tudom, hogy mit kérek majd - árulta el a sztár. -Nemcsak munkával kapcsolatban, de a magánéletemhez kapcsolódó dolgokat is kívánok majd. Meg szeretném találni az ideális férfit, akit eddig még nem sikerült. Nem mintha fájdalom lenne a szingliség. Az sosem volt gond, de már megtalálnám az igazit!

Husika tippje a Metropol olvasóinak egy jobb új évért

A 70 éves sztár különleges tippekkel igyekszik segíteni a Metropol olvasóit, hogy egy sokkal szebb éve legyen mindannyiunknak.

-Fontos, hogy mindenki pezsgőzzön! És persze mindenki egyen lencsét, mert az pénzt hoz - mondta el Cicciolina, akinek van egy fontos tanácsa is a boldog szerelmi élet eléréséhez. - Én például piros bugyingót veszek fel, amihez még egy piros combfixet is felhúzok. Minden évben új bugyit veszek erre az alkalomra. Minden nőt arra szólítok fel, hogy vegyenek fel ők is piros bugyit és piros combfixet!





Ezeket olvastad már?
Kitálalt a szakértő II. Erzsébet királynő nagy hibájáról

Kitálalt a szakértő II. Erzsébet királynő nagy hibájáról

Gyász: elhunyt a népszerű együttes meghatározó tagja - Videó

Gyász: elhunyt a népszerű együttes meghatározó tagja - Videó

Sarolta hercegnő 9 éves lett, Katalin hercegné ilyen tündéri képet készített róla - fotó

Sarolta hercegnő 9 éves lett, Katalin hercegné ilyen tündéri képet készített róla - fotó

Házasság első látásra: nyíltan üzent egymásnak Enci és Peti

Házasság első látásra: nyíltan üzent egymásnak Enci és Peti

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás