Tizenöt év szünet után megrendítően erős albumot készített a Liszt Ferenc-díjas énekes. A 73 éves Charlie karanténban tölti a napjait, csendes karácsonyt tervez, és a sorsra bízza, készít-e még valaha lemezt.

„Élményekben gazdag élet van mögöttem. Bejártam a világot, megszámlálhatatlan koncertet adtam. Bizonyos értelemben túl vagyok mindenen. Nem is tudom… Az is lehet, hogy ez az utolsó lemezem. Majd az élet eldönti” – mondta Charlie. a Borsnak.

Fotó: Metropol

Ha be is igazolódna és soha többé nem születne új lemeze akkor se lenne oka a bánkódásra, hiszen saját elmondása szerint élete egyik legjobbja lett. Igazi örömzenélés hallható rajta! Egyébként beszédes Charlie új lemezének címe: Mindenen túl.

Nem tudom. Nem tudni, hova tart a világ. Hogy meddig lesz jelen a koronavírus. Csak remélni tudom, hogy zenélhetek még, hogy lesz hol, lesz kivel, és főleg lesz kinek. Hónapok óta önkéntes karanténben élek, vigyázok magamra. Nem találkozom senkivel, még boltba sem megyek” – tette hozzá Charlie, kitérve a jelenlegi helyzetre. „Szerencsések vagyunk, mert egy nagy házban élünk mind. A fiammal a menyemmel és az unokámmal is kiváló kapcsolatban vagyok, együtt leszünk karácsonykor így négyen. Csendes ünnep lesz, minimális ajándékozással. Nem is az a fontos. Inkább az, hogy egy asztalnál ülhessünk mind. Én tényleg szerencsés ember vagyok, hogy az unokámmal karácsonyozhatok.”