Berki Mazsi és Berki Krisztián kislánya, Berki Emma Katerina november 4-én, hosszú vajúdás után, végül császármetszéssel jött világra. Az édesanya a Borsnak mesélt azokról az érzésekről és félelmekről, amit a műtét közben érzett.

Amikor a kicsit kiemelték a pocakomból, az addig felgyülemlett stressz lezuhant rólam. Akinek született gyermeke, pontosan tudja, mire gondolok – kezdte az édesanya.

A császár miatt nekem a szülés utáni „aranyóra” sajnos nem járt, de miközben műtöttek, tudtam, hogy a pici babám a legjobb helyen, az édesapja karjaiban van. Hatalmas megnyugvás volt ez számomra, ezért tudtam nyugodt maradni a műtőasztalon – mesélte, hozzátéve: azért voltak pillanatok, amikor a fáradtság miatt elszabadultak a gondolatai:

Nem tudtam, hogy ilyen helyzetben szabad-e vagy sem pihenni. Féltem, ha lecsukom a szemem, nem ébredek fel többé, pedig alig bírtam nyitva tartani.

Hogy Mazsi milyen további részleteket árult el még a szülésről, illetve milyen üzeneteket kapott a sokakat megosztó élőzés után, kiderül a Bors szombati lapszámából. Keresd az újságosoknál!