Berki Mazsi nemrég az Instagramon osztotta meg, hogy egy oltási kampány kedvéért ő is leteszteltette magát koronavírusra, a teszt pedig pozitív eredményt hozott. Kapott is hideget-meleget, a „rajongók” legfőképp azt sejtették a poszt mögé, hogy valamiféle reklámról van szó.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

„Hát persze, hogy reklám és nem is vagy covidos…. kamu az egész mint minden más. Így akarjátok rávenni az embereket hogy menjenek tesztelni?? Elég átlátszó trükk…..” – írta felháborodva képe alá egy követő.

Voltak olyanok is, akik szerint csak az anyagiak miatt ment bele a tesztbe Mazsi. „Mennyi pénzt kaptál ezért???” – kérdezte egy kommentelő a kismamát.

„Hát isten nem ver bottal! Gyereket szültél hogy pénzt csinálj most a kapzsiság miatt megkaptad a fertőzést” – mondta a borzasztó szavakat egy rosszakaró.

A csinos kismama nem hagyta magát, reagált az őt ért vádakra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

„Sajnos egyre több és több a rosszindulat.. és bizony az én lelkem is nehezen bírja ezt! Szeretnék megosztani veletek valamit, de csak azért, mert soha nem kockáztatnám senki egészségét! Hangsúlyozom, senkiét! November 19-én jelentkezett nálam az első Covid-tünetem. Amit nem tudtam akkor, hogy tünet. Szombaton és vasárnap feküdtem, és húzott az ágy, de másra fogtam. Erről meséltem is a legutóbbi YouTube-videónkban. Majd hétfőn már kutyabajom se volt. Kedden viszont pozitív lett a tesztem. Karantén a tünet megjelenéstől számít, ezért november 28-ig voltam kötelező karanténban. Azt mondta az orvosom, hogy nagyon vagyok, hisz ez a negyedik hullám nem viccel és szinte minden emberen végig söpör! Soha nem csinálnék reklámfogást betegségből… hiszen hiszek a vonzás törvényében. Ez az időszak egyre nehezebb lesz… támogassuk a másikat és ne bántsuk, de legalább ne rosszat feltételezzünk először! Valóban egy megkeresés miatt mentem el tesztelni, de ha akkor nem megyek el, sok mindenkit megfertőzhettem volna… és miért is mentem volna el tünetmentesen?! Vigyázzunk egymásra! Köszönöm nektek a jó kívánságokat és a sok erőt, energiát!”– írta később Instagram-sztoriban a fiatal anyuka.

berki mazsi

Berki Mazsi világra hozta a kislányát (Fotó: Metropol/KB)