Rengeteg sikertelen időszak után örömmel újságolták el, állapotos a műsorvezető felesége. Bár a rajongók többsége kiszúrta a kismama gömbölyödő pocakját, a pár még nem merte nyilvánosságra hozni az örömhírt. Most, hogy a bizonytalan 3. hónapon is túl vannak, bejelentették, rövidesen bővül a család. Jelenleg Berkiék egzotikus nyaraláson vesznek részt és vélhetően készülnek a babavárás időszakára.

Többször próbálkoztak

Hiába próbálkoztak, sokáig nem sikerült Mazsinak teherbe esnie, aminek az az oka, hogy Krisztián korábban szteroidokat szedett, amelytől meddő lett.

„Arculcsapásként ért, amikor ezt elmondták, ilyen rossz hírre nem számítottam. Ekkor hormonokat kezdtem használni, és ez segített, de persze nem azonnal. Három hónap elteltével indult el a termelődés, akkor már tudtam, hogy rövid időn belül kitűnő lesz az eredményem” – mondta a HOT! magazinnak Berki Krisztián.

Akár börtön is lehet a vége

Korábban a Metropol is beszámolt róla, hogy Berki Krisztiánnak levegőben van egy bírósági tárgyalása, ami miatt akár börtönbe is kerülhet a korábbi televíziós műsorvezető, így nem lehet felhőtlen a babavárás öröme.

„Borzalmas volt, amikor kiderült, hogy újra elővették Krisztián ügyét. Nekünk végünk, ha a férjem éppen most kerül börtönbe!” – szögezte le Mazsi a lapnak. Hozzátette: nem tudom, hogy éljük túl! Az eset idején ott ültem mellette a kocsiban, tisztában vagyok vele, hogy mi történt. Ám annyi mindent láttam már, hogy cseppet sem vagyok biztos abban, hogy nem kerül rácsok mögé.