RETRO RÁDIÓ

„Fáj, hogy még mindig itt tartunk” – Hódi Pamela és Berki tovább harcolnak egymással





Hódi Pamela és Berki Krisztián között továbbra sem szűnik a feszültség. Az édesanya újra bírósághoz fordult, miután elvették az izomceleb jogsiját, hogy hivatalosan is eltiltsák Berkit attól, hogy az autójával iskolába vigye a lányát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.08.17.
bíróság

Úgy tűnt, szakításuk után az elmúlt években rendeződött az egykori Fradi-vezér és Hódi Pamela kapcsolata. A bíróság által korábban jóváhagyott közös megállapodást mindketten elfogadták és betartották. Berki először hétvégi apukaként állt helyt, később pedig heti felváltásban nevelték a gyermeküket. Egészen addig, amíg közúti veszélyeztetés miatt nemrég bevonták Berki jogosítványát. Ekkor Pamela újra bírósághoz fordult. Az édesanya ideiglenes intézkedés iránti kérelmet terjesztett elő, melyben azt kérte: Berkit tiltsák el attól, hogy autóval Natikát iskolába vigye.

Berki sosem mondana le Natiról, szerinte ez az érzés kölcsönös (Fotó: Bors)

A laphoz eljutott dokumentumból kiderült, a bíróság a kérelmet elutasította

A Bors megkereste Berki Krisztiánt, aki meglepődve fogadta hívásukat, és megerősítette, valóban pontot tett a bíróság az ügy végére. A híresség ugyanakkor biztos abban, hogy nem utoljára vendégeskedik a bíróságon volt párjával.

Pamela a közösségi oldalamon látott egy régi fotót, amin úgy tűnt, mintha vezetnék. Ez azonban a feltételezés részéről, hiszen jól tudhatja, hogy nincs jogosítványom, tehát nem vezetek. Egyébként is az elsők között állítana meg a rendőr, hiszen eléggé feltűnő személyiség vagyok, tehát higgye el, hogy nem kockáztatnám, hogy bűncselekményt kövessek el… A másik állítása, amiért bíróságra ment, hogy veszélyeztetném Natikát, ami ugyancsak képtelenség! Hangsúlyozom: semmilyen körülmények között nem sodornám veszélybe a lányomat, és nem igaz, hogy agresszívan vezetek. Csak akkor fogok újra volán mögé ülni, ha visszakaptam a vezetői engedélyem. Addig is, ha Natikát iskolába akarom vinni vagy bárhová, nyugodtan vihetem taxival, sőt BKV-busszal is! Arról pedig ne feledkezzünk meg, hogy Mazsinak van jogosítványa, így mellé bátran beülhetek a lányommal. Ezt nem tilthatja meg nekem Pamela, amellyel a bíróság is egyetértett” – mondta ingerülten.

Pamela azt kérte a bíróságtól, hogy volt férje ne vihesse iskolába a lányukat (Fotó: Bors)

Fáj, hogy még mindig itt tartunk. Pamela az anya és az apa viszonyhoz nem méltó dolgokat kíván ráerőltetni a bíróságra, miközben én próbálom a gyermekem fejlődését előmozdítani minden cselekedetemmel. Igen, az előző kapcsolatom idején valóban hatvan-perces apuka voltam, de ma már nem így van! Igenis a részese akarok lenni a lányom felnőtté válásának, nem csak a tartásdíjat szeretném fizetni” – jelentette ki.

Ennek az ügynek most pont került a végére, de még mindig van, amiben nem értenek egyet

Mint azt Berki mondja, ha muszáj lenne, a szülői felügyeleti jogairól is lemondana, de Natikáról sosem.

Láttunk már olyan viszonyt is, ahol a gyermek nem kíváncsi a szülőjére, ha így lenne, ezt el kellene fogadnom. De nálunk teljesen más a helyzet. Natinak pont az a kívánsága, hogy ugyanannyi időt tölthessen nálam, mint az édesanyjánál. Ha drogos, alkoholista vagy munkanélküli földönfutó hajléktalan lennék, akkor talán még el is kellene fogadnom, hogy tiltja a gyermekét az apjától. Már nyolcéves a kislányunk, és el tudja dönteni, mit szeretne. Lehetne itt egymás ellen vagdalózni, de mindkettőnknek elsősorban Nati érdekét kellene néznünk” – mondta.

Hogy mi vezet a végtelennek tűnő harchoz, nem tudni

Berki Krisztián arra is föl van készülve, hogy újra és újra bíróság elé áll gyermekéért. Úgy véli, a közös szülői felügyelet elsődleges pontját továbbra is be kell tartaniuk, és kötelességük a kislányukról mindent egyeztetni.

Három dologról tudunk az ítészek előtt beszélni: a láthatásról, a szülői felügyeletről és a tartásdíj mértékéről. Az egyébként egy érdekes kör lenne, ha én kapnám meg Natika felügyeletét… Örülök, hogy a bírónő a bizonyítékok és az elmondások alapján látta a valóságot, és mindent megtett, hogy emberi oldalról közelítse meg a kérdést, vagyis nem korlátozza a láthatási jogaimat” – fűzte hozzá Berki, aki nem érti, miért nem telhet el úgy egy év anélkül, hogy az édesanya bíróságra citálná őt.

„Sértődésből, pökhendiségből támad. Sajnálom, hogy Hódi nem akar végre nyugalmat, vagyis egyszer és mindenkorra megegyezni velem” – tette hozzá.





Ezeket olvastad már?
21 év telt el: így néznek ki most a Bűbájos boszorkák szereplői - galéria

21 év telt el: így néznek ki most a Bűbájos boszorkák szereplői - galéria

„Elérkezett a mélypont” – szívszorító vallomást tett Király Viktor

„Elérkezett a mélypont” – szívszorító vallomást tett Király Viktor

Meglepő! Ezért döntött az otthonszülés mellett Rácz Gigi

Meglepő! Ezért döntött az otthonszülés mellett Rácz Gigi

Szétnyílt a ruha: megmutatta bájait az orosz szőkeség - fotó

Szétnyílt a ruha: megmutatta bájait az orosz szőkeség - fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás