Kendőzetlen őszinteséggel vallott a toi-toi vécé mögött, Azahriahhal szexelő lány – Videó!





Részletesen beszámolt a fiatal lány arról, hogy mi történt köztük az énekessel a színfalak mögött Szolnokon, és hogy élte meg az internetes zaklatásokat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.07.16.
az érem másik oldala

Sok fiatal példaképének, Baukó Attila „Azahriahnak” története körbejárta a médiát, még az is hallott róla, aki nem ismerte a zenei munkásságát a 20 éves fiatal fiúnak. Egy rosszindulatú rajongója ugyanis lekamerázta, majd megosztotta az interneten azt a felvételt, amelyen egy fiatal lánnyal szeretkezik a Szolnoki Palacsinta Fesztivál toi-toi vécéi mögött. Igenám, csakhogy eközben barátnője, Luna külföldön nyaralt.

Baukó Attila „Azahriah” egy fiatal rajongójával közösült a backstage-ben /Fotó: Facebook

Azóta szerencsére kibékültek Lunával, ahogy arról a Metropol is elsők között beszámolt. Most pedig megtörte a hallgatást az a lány, akivel az aktus történt a színpad mögött. B. Laura a Lakatos Levente nevével fémjelzett Podcast-műsor vendége volt, és itt beszélt a történtekről és a következményekről kendőzetlen őszinteséggel. Elmondta, depresszióba esett és szégyenkezett a videó napvilágra kerülése után.

„Nagyon befordultam, ki sem mentem a szobámból. Nem is használtam a közösségi médiát, pánikrohamaim voltak, nem volt kedvem élni sem. Rosszulesett, hogy engem hibáztatnak és hogy csúnyákat mondanak rám. Lelkileg annyira lenyomott ez az egész, hogy csak sírni tudtam. Fájt, hogy az emberek csak annyit tudtak, hogy a lány, akivel volt az Azahriah a vécé mögött, szerintük én kínálkoztam fel neki. Alapból szorongó személyiség vagyok, szégyelltem magam, nem beszéltem senkivel” – mondta el Laura az adásban.

A barátai is elfordultak a lánytól, és attól is félt, hogy 9 éves unokahúgát majd ezzel bántják, ha nagyobb lesz. Ráadásul meg kellett küzdenie a rosszindulatú pletykákkal is, valamint azokkal a rajongókkal, akik a sztárjukra egyáltalán nem, inkább Laurára haragudtak kizárólag a megcsalás miatt. Pedig a lány saját elmondása szerint nem is tudta, hogy van barátnője Azahriahnak.

Luna jelenleg Velencében van Azahriahhal, van mit megbeszélniük:

„Azóta átértékeltem magamban a történteket, letargikus állapotba kerültem a videó kirobbanása után. Rájöttem, hogy több vagyok annál, mint hogy egy toi-toi mögé vigyenek. Ugyanakkor lehetett volna bennem több tartás” – tette hozzá Laura. – „Sokan azt mondják, hogy jól tettem, amit tettem, mások lekurváznak. Vannak, akiknek semleges a véleménye a történtekről, és csak úgy rámírnak, hogy meséljek róla. Sokan barátkozni is akarnak velem, néhány férfi meg azt írja, hogy bevinnének a toi-toi mögé ők is. Kívülállóként nem ítélném el sem az Atit, sem a lányt, de a barátnője helyében nem bocsátottam volna meg neki – tette hozzá Laura a Levente Klubja adásában. Kiderült, hogy Azahriah az aktus után nem hívta fel sírva barátnőjét – ahogy azt említette Instagram-oldalán –, hanem vele beszélgetett és cigizett. Elmondta, hogy őt is csalták már meg, ezért ő tudatosan soha nem tudta volna megtenni senkivel ugyanezt, hogy ha tudott volna Lunáról.

A teljes beszélgetést itt tudjátok megtekinteni:





Ezeket olvastad már?
Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás