Kamarás Iván minden anyát köszöntött

Kamarás Iván 3 képpel mondott köszönetet. Az egyik egy régi közös kép róla és Uhrik Teodóráról, ahogy a művésznő éppen az akkor még kisfiú Iván haját szárítja.
„Boldog Anyák napját kívánok neked, Anyukám és minden Anyukának, természetesen sok szeretettel!” – írta a 3 fotóhoz Iván, aki később még angolul is köszöntötte a világ anyukáit.

Kamarás Iván és anyukája Fotó: Instagram

Csonka András megható mondata

Csonka András is egy régi közös képpel ünnepelte az anyák napját. A kedves képhez mindössze egy mondatot írt, ami azonban egybefoglal minden fontosat, amit ez a különleges nap képvisel.
„Anyu, együtt Veled örökre és még azon is túl…”

El nem múló szeretet az anya–fiú kapcsolat Fotó: Instagram

Liptai Claudia képekkel emlékezett

Liptai Claudia egy nagyon szívszorító „hagyományról” számolt be az Instagram-oldalán. „Minden évben, amikor eljön ez a nap, fényképeket válogatok, amivel kifejezhetem a végtelen szeretetemet. Van egy doboz, amiben már 12 éve ugyanazok a képek vannak. Ilyenkor úgy érzem, egy hatalmas marok megragadja a szívem és csak szorítja, szorítja. Aztán előveszem a másik »dobozt«, ahol évről évre gyűlnek a csodás emlékek a mindenséget jelentő gyerekeimről. És anyu égi keze elengedi a szorítást és felszáradnak a könnyek. Öleléssel teli Anyák napját mindenkinek” – fogalmazott Claudia.

Claudia az egész családját megmutatta Fotó: Instagram

Dér Heni: „Isteni érzés ANYÁNAK lenni”

Dér Heni ezt a vasárnapot használta ki arra, hogy bevallja: nagyon szeret édesanya lenni.
„Nekem az első évem, amikor ezen a napon azt érzem, valakinek a MINDEN vagyok: a menedék, a szeretet, a gyengédség, a móka, a tápanyag és sokszor a párna is…
Nagy felelősség, de isteni érzés ANYÁNAK lenni!!! Nem mellesleg azt is szeretem, ahogy rohan a karomba, mikor valahonnan hazaérek” – ismerte be Heni.

Dér Heni kisfia lassan egyéves Fotó: Instagram

Sáfrány Emese: „Hálás vagyok érted kisfiam! “

Nem csak Dér Heni volt az egyetlen anyuka, aki abból az irányból tekintett a május első vasárnapjára, hogy hálát adjon annak, hogy édesanyuka lehet. Sáfrány Emese kisfiával tett ki egy közös képet, amihez tömören, de sokatmondóan leírta, hogy mennyire szeret anyuka lenni. „Boldog Anyák napját! Anyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon, hálás vagyok érted kisfiam!”

Sáfrány Emese is nagyon boldog, hogy édesanya lehet Fotó: Instagram

Tóth Vera és a nők

Tóth Vera az egész családja nő tagjait megmutatva kívánt mindenkinek kellemes és szeretetben gazdag anyák napját.
„Anyák, mostohák, nagyik, pótmamák! Legyetek boldogok, Mind!” – írta a megható fotóhoz.

Mindenki együtt Fotó: Instagram