Durva vádak: Angelina Jolie állítja, Brad Pitt fojtogatta az egyik gyereküket





Angelina Jolie újabb szörnyűséggel vádolta meg Brad Pittet: most azt állítja, az egyik gyereküket fojtogatni kezdte a magánrepülőgépük fedélzetén.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.05.
családi balhé

A BBC közölte a cikket, amelyből kiderül, hogy Angelina Jolie azt állítja, Brad Pitt fojtogatta az egyik közös gyereküket, egy másikat pedig arcon ütötte hat évvel ezelőtt.

A színésznő részletesen be is számolt az esetről, amikor ő és Brad Pitt összeveszett és az egyik gyerek állítólag megvédte őt. Erre gurult dühbe Pitt, és nekiesett a kicsinek. Jolie a hátára ugrott, hogy így fékezze meg, de a színész hátravetette magát a repülőgép ülései közé, megsértve Jolie hátát és könyökét.

A gyerekek berohantak, és mindannyian bátran próbálták megvédeni egymást. Mielőtt vége lett volna, Pitt fojtogatta az egyik gyereket, egy másikat pedig arcon ütött. Néhány gyerek könyörgött Pittnek, hogy hagyja abba. Mindannyian meg voltak rémülve” – szerepel a dokumentumokban.

Brad Pitt és Angelina Jolie viharos válást tudhat maga mögött Fotó: Northfoto

Brad Pitt cáfolja Jolie legújabb vádjait

Brad Pitt természetesen cáfolja volt felesége vádjait. Egy Pitthez közel álló informátor így reagált az ügyre:

„Hihetetlenül szomorú, hogy továbbra is felhánytorgatja, átdolgozza és újragondolja egy 6 évvel ezelőtti esemény leírását, és teljesen valótlan információkat tesz bele, hogy megpróbáljon további figyelmet szerezni magának a család kárára. Lehetősége volt arra, hogy ezeket az információkat elmondja a nyomozóknak, akik úgy döntöttek, nem tesznek feljelentést. Volt lehetősége arra, hogy ezt megossza a hosszadalmas felügyeleti per során, amelynek eredményeként a bíró 50-50 százalékos felügyeleti jogot ítélt meg neki és Pittnek. Ő ezzel ellentétben háromhavonta mindig előrukkol valamivel és hamis vádakkal bombázza Pittet” – mondta.





Ezeket olvastad már?
Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás