Órákon keresztül zokogott, vigasztalhatatlan volt. Mindenki tudja, hogy ez baleset volt, de teljesen le van sújtva” – mondta el egy bennfentes forrás a People magazinnak, Halyna Hutchins halála kapcsán Alec Baldwinról.

Mint korábban megírtuk, a világhírű színész a Rust film forgatásán lelőtt két embert, az egyikőjük, a 42 éves Halyna Hutchins a helyszínen életét vesztette. A tragédiát az okozta, hogy a színész fegyverében vak- helyett éles töltény volt.

Alec Baldwin

A színész teljesen összetört a baleset után Fotó: Shutterstock

Alec Baldwin kétrészes Twitter-bejegyzésben üzent az elhunyt édesanya családjának

Megszakad a szívem a férjéért, a fiukért, és mindazokért, akik ismerték és szerették Halynát. Teljes mértékben együttműködök a rendőrséggel a nyomozás alatt, hogy kiderüljön az igazság, és hogy hogyan történhetett ez a tragédia. Felajánlom a teljes támogatásomat Halynának és családjának” – írta bejegyzésében a színész.

Az újság egyik forrása azt nyilatkozta, hogy az eset óta a 63 éves Baldwin arra törekszik, hogy „időt tudjon szánni arra, hogy összeszedhesse magát, és újra magára tudjon koncentrálni”.

„Ez nagyon durva időszak volt számára. Ő így kezeli a nehéz helyzeteket, amikor valami rossz történik az életében, rövid ideig eltávolítja magát a nyilvánosság elől” – mondta el róla egy személyes ismerőse a lapnak, aki szerint Alec Baldwin sorra mondja vissza a projektjeit.