A magyar sztárok sem szentek: ők azok, akik botrányba keveredtek





Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség Pintér Tibort, miután állítólag nekiesett az egyik alkalmazottjának. A színész tagadja a vádakat, még közleményt is kiadott az MTI-nek, amelyben a leghatározottabban tagadja az ellene felhozott állításokat. Hogy ki mondott igazat a történetben, az illetékes szervek dolga eldönteni, addig is összegyűjtöttük az elmúlt évek legnagyobb celebbalhéjait.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2020.10.26.
botrány verekedés sztárok

Damu Roland

A Jóban Rosszban egykori sztárja többször keveredett balhéba az évek során, de végleg 2010-ben vágta el magát a nyilvánosság előtt, amikor bántalmazta akkori barátnőjét, Palácsik Tímeát. A színész akkor előzetes letartóztatásba került, majd 2012 márciusában el is ítélte őt a bíróság, az év áprilisában pedig börtönbe vonult. Három év után szabadult, miután a börtönben elvette új kedvesét, Edinát. Egy évvel később közös gyermekük született, ám a színész még a várandóssága alatt elhagyta az asszonyt, aki utólag azt állította, hogy a férje állapotosan megpofozta és leköpte őt.

Fotó: Ripost/Markovics Gábor

Curtis

A rapper egykor meglehetősen balhés életet élt: 2014. augusztusában az akkori barátnője, Bettina azt állította róla, hogy ököllel ütötte az arcát és a fejét. A botrány azért tört ki, mert a lány tudomást szerzett Curtis félrelépéseiről, ami veszekedésbe, majd tettlegességbe torkollott. Curtis nem tagadta a bántalmazást, az Instagram-oldalán ismerte el a tettét. „Ember vagyok, hibáztam! Vállalom és sajnálom! De azt is tudjuk, ok és okozat (...). Én is elítélem amit tettem! Sosem gondoltam, hogy valaha is ilyet teszek” - fogalmazott a rapper.

Fotó: Ripost/Szabolcs László

Vitamin, a Happy Gang frontembere

A Happy Gang frontembere még 2016 nyarán, egy szóváltás végén ütött arcon egy férfit egy csepeli kocsmában, aki azóta elhunyt. A lakatosként dolgozó áldozat súlyos sérülést szenvedett, a fél arca lebénult, így sokáig az is kérdéses volt, hogy vissza tud-e menni dolgozni. Az ügy sokáig húzódott. Miután a sértett feljelentést tett, arról is suttogtak, hogy a retró sztár akár 15 évet is kaphat, ha a bíró emberölési kísérletként kezeli a dolgot. Végül 2018 szeptemberében a bíróság maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntette miatt 1 év 6 hónap börtönbüntetésre és 150.000 forint pénzbüntetésre ítélte, a szabadságvesztés végrehajtását a bíróság 2 év próbaidőre felfüggesztette.

Hujber Ferenc

A színész és egykori felesége, Cinthya közös otthonában korábban nem volt ritka a veszekedés. A házaspár magas hőfokon élte az életét, és volt olyan alkalom is, amikor kis híján tettlegességig fajult a balhé: egyszer majdnem a feleségéhez vágott egy széket, amit végül egy ajtónak dobott, méghozzá kisfia, Noel szeme láttára, aki zokogva az édesanyja mögé rohant. Hujber ekkor elköltözött otthonról.

(fotó: Ripost)

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás