Megtörte a csendet Nicole Kidman, szívszaggató szavakkal üzent

A velencei filmfesztiválon tudta meg a szörnyű hírt.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.09.13.
Nicole Kidman anya gyász

Nicole Kidman néhány nap hallgatás után a közösségi oldalán törte meg a csendet, és mondott köszönetet a rajongóknak a támogatásukért azután, hogy édesanyja elhunyt.

LA Premiere Of Netflix's A Family Affair
Nicole Kidman édesanyját gyászolja  Fotó: Northfoto

A színésznő azért érkezett a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválra, hogy a Babygirl című filmért a legjobb színésznőnek járó kitüntetést átvegye. A díj átvétele előtt azonban el kellett hagynia Olaszországot, ugyanis édesanyja elhunyt. Nicole Kidman szavait a Babygirl rendezője tolmácsolta a rendezvényen, most viszont saját maga törte meg a csöndet a tragédia után Instagramján:

A testvéremmel és a családunkkal szeretnénk megköszönni mindazt a szeretetet és kedvességet, amit a héten kaptunk. Minden üzenet, amit azoktól kaptunk, akik szerették és csodálták édesanyánkat, többet jelent számunkra, mint amit valaha is ki tudunk fejezni. Köszönjük az egész család nevében, hogy tiszteletben tartjátok a magánéletünket, miközben vigyázunk egymásra

– idézi a life.hu a színésznőt, aki három fotót is közzétett, amelyen testvérével, édesanyjával, az utolsón pedig mindkét szülővel láthatók. 

 

Korábban arról beszélt, hogy mennyi mindent köszönhet az édesanyjának:

Ő adott nekem erőt, hogy folytassam a karrieremet, mert mindig is az volt a vágyam, hogy büszkévé tegyem őt. De ugyanakkor a saját útját is járta, és azt akarta, hogy a lányai is megkapják a lehetőséget arra, hogy a saját útjukat járják. Anyu nem feltétlenül érte el a karriert, amit szeretett volna, de eltökélt volt abban, hogy a lányai olyan lehetőségeket kapjanak, amelyek egyenlőek. Ez adta nekem az életemet. És ő adta nekem az életemet, ő és az apukám.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás