Bomba formában van a válása után Földes Eszter

A harminchét éves színésznő bomba formában van a válása után. Ennek elérésében sokat segített az, hogy a sport mindig ott volt Földes Eszter számára, ha baj volt.



Megosztás
Szerző: Magyar Adrián
Létrehozva: 2024.08.25.
gyermeke sport

Mostanában igencsak összecsaptak a hullámok a csinos színésznő feje fölött, ő azonban inkább az új feladataira és az élete következő szakaszára koncentrál. Emellett Földes Eszter gyermeke és a magánélete is figyelmet igényelnek, és mivel elfoglalt művész, fontos beosztania az idejét, különben minden borul. Ehhez meg kellett tanulnia logisztikázni.

293A0240 Földes Eszter
Földes Eszter versenyszerűen szertornázott (Fotó: Szabolcs László)

„Szerencsére remekül tudom kezelni az időbeosztásomat.”

Hozzá vagyok szokva, hogy bűvészkedem az idővel, és nagyon jól tudom, miként kell balanszolni úgy, hogy mindenre megfelelő mennyiségű minőségi pillanat jusson

– kezdte Földes Eszter a Hot! magazinnak.

293A0602
Földes Eszter bomba formában van a válása után (Fotó: Szabolcs László)

A sport mindig mentsvár volt Földes Eszter számára

Az édesanya elképesztő formában van, sugárzó a szépsége, ez pedig többek között annak köszönhető, hogy a sport mindig ott volt a számára mentsvárként.

Kiskoromtól kezdve szinte mindig űztem valamilyen mozgásformát.

„Versenyszerűen szertornáztam, kortárs táncoltam, folyamatosan edzésekre jártam, úgyhogy ilyen értelemben nem idegen tőlem a verseny- és az élsport, így a box sem. Várom már az első mérkőzésemet, mivel szeretném kiütni az ellenfelemet. Biztos is vagyok benne, hogy megverem! – jelentette ki Eszter, aki egy küzdősportot középpontba helyező show-műsorra készül.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás