Robbie Williams nagy bejelentést tett: 14 év házasság után újra megtörtént...

Robbie Williams és felesége nem is lehetnének boldogabbak, nagy bejelentést tettek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.17.
Robbie Williams Ayda Williamsz feleség házasság

Mint arról az év elején beszámoltunk, A világ talán leghíresebb brit férfi énekese, Robbie Williams február 13-án betöltötte az 50. életévét. A korral talán csak egyre sármosabbá váló előadó az utolsó negyvenesként eltöltött napjait is szeretett feleségével, Ayda Williamsszel töltötte, akivel már 14 éve élnek boldog házasságban.

Robbie Williams
Fotó: X

Robbie Williams most mellékesen közölte az Instagramon, hogy ő és felesége megújították házassági fogadalmukat. Aydával 14 éve együtt vannak jóban-rosszban - szúrta ki a life.hu.

Az énekes és felesége, Ayda 14 évvel ezelőtt, 2010. augusztus 7-én kötötték össze az életüket, most pedig megújították a fogadalmukat, amelyet az énekes egy Instagram-posztban közölt. 

Oh, én és Ayda megújítottuk a fogadalmunkat. Nagyon-nagyon-nagyon hálás vagyok. Most is hálás vagyok. Nem a jövőben vagyok az, fáradtan és stresszelve. Itt és most vagyok hálás" 

- írta Robbie Williams a Life beszámolója szerint, részleteket azonban nem közölt arról, milyen körülmények között történt az ekü megújítása.

A pár egyébként először 2006-ban találkozott egy dokumentumfilm forgatásán, ám amikor elérkezett az első randi ideje, Ayda hoppon maradt. A színésznő és műsorvezető azonban megbocsátott az akkor még fenegyereknek, és hamarosan egy szilárd és szeretetteljes kapcsolatot tudhattak magukénak. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás