Jude Law: Öregszik az egykori szépfiú

Egyre több a ránc az arcán, a teste sem olyan izmos már, kopaszodik – de így is imádják a nők! Jude Law már bánja, hogy hajdan nem vállalt több szépfiús szerepet, kihasználva a szívdöglesztő megjelenését. Ám annak örül, hogy a mostani szerepeiben inkább a tehetsége számít, mint az elbűvölő kék szeme.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.07.01.
Módosítva: 2024.07.01.
Jude Law öregedés család

Vonzó test, csábító arc – Jude Law maga a tökély! Az első Oscar-jelölését Dickie Greenleaf megformálásáért kapta. A tehetséges Mr. Ripley című 1999-es filmben játszott figurája nagyon távol áll a legújabb szerepétől: most az idős VIII. Henriket alakítja.

Jude Law öregszik és sajnálja, hogy nem használta ki jobban a csajozásnál, amikor fiatalabb volt - METRO
Jude Law öregszik, és sajnálja, hogy nem használta ki jobban a csajozásnál, amikor fiatalabb volt (Fotó: Northfoto / Hot! magazin)

„Órákba telt, míg rám adták a kövér jelmezt, amit egész nap viseltem, hogy átéljem Henrik óriási méretének érzését” – nyilatkozta az 51 éves sztár a Dujour-nak. „Ez igaz volt a bűzére is: egy parfümőr verejtékből, vizeletből és egyebekből kikeverte a király feltételezett testszagát, ami végig rajtam volt. A stábtagokkal néha majd’ elájultunk!”

Kezd ráncosodni Jude Law

Jude Law filmekben korábban alakított számos nőcsábász szerepe a káprázatos megjelenésén és az elbűvölő mosolyán alapult, ami nemcsak a kolléganőit hipnotizálta, de a hölgy rajongóit is.

Voltak olyan szerepek, amikhez jól jött a megjelenésem

– ismerte be a Sherlock Holmes-filmek sztárja, majd folytatta: 

Most, hogy sajnos kezdek ráncosodni, a testem sem olyan izmos, és gyorsan kopaszodom, gyakran gondolok arra: kár, hogy fiatalon nem használtam ki a külsőmet!

 „Klassz, hogy mostanában nem kell »jó pasinak« láttatnom magam. Amikor én kerültem be a filmiparba, nem tudtam, milyen nehéz hivatás a színészet. De a legidősebb fiam követ a pályán, így neki tanácsot is adhatok, ha kéri. Büszke vagyok rá, akárcsak a testvéreire.


Jude Law öregszik és sajnálja, hogy nem használta ki jobban a csajozásnál, amikor fiatalabb volt - METRO
Jude Law fia követi apját a pályán (Fotó: Northfoto/Hot! magazin)

„Túlzóan rajongó apa vagyok”

Tanár szüleinek a művészetek iránti rajongása óriási hatással volt Jude-ra és a nővérére, Natashára, aki festőművész lett. Jude mindig is azt remélte, hogy egy napon majd nagy családja lesz. Nőcsábász természete miatt ez csak félig sikerült: hét gyerek odaadó papája, ám az utódai négy anyától születtek. Law mindig szuperlatívuszokban beszél a gyerekeiről.

Túlzóan rajongó apa vagyok, állandóan a srácaimra gondolok” – vallotta be Jude, majd hozzátette: „Korábban délig aludtam, de nem olyan rossz, ha 7-kor kell kelnem, hogy együtt reggelizzünk.”

A feleségem és a gyerekeink az utóbbi időben velem jöttek mindenhová. Sosem voltam az a színész, aki egy forgatás miatt sokáig távol bír lenni a szeretteitől.

Nekem kell, hogy megöleljem őket, a kicsikkel játsszak, a nagyokkal beszélgessek vagy csak úgy »lógjunk«. Belőlük töltekezem.

Magyar romantika

2014-ben került nyilvánosságra egy videó, amin Jude Law Zimány Linda társaságában bulizott a pesti éjszakában. Bejárta a világot a felvétel, ahol a világsztár ittasan flörtölt a magyar modellel.

Jude Law öregszik és sajnálja, hogy nem használta ki jobban a csajozásnál, amikor fiatalabb volt - METRO
Jude Law korábban bulizott Zimány Lindával is (Fotó: archív/Hot! magazin)

Gyerekcunami

Az első feleségétől, Sadie Frost színésznőtől három gyermeke született: a most 27 éves Rafferty modell volt, ma színészként dolgozik, a 23 éves Iris keresett divatmodell, a 21 éves, zárkózott Rudyról nem ír a sajtó. A válása után Jude-nak két futó viszonyából két lánya született: 2008-ban Samantha Burke modell világra hozta Sophiát, 2015-ben Catherine Harding énekesnőtől született az ötödik gyermeke, Ada. 2019-ben vette el Phillipa Coan pszichológust, akivel az egyik csemetéjük négyéves, a másik tavaly született, ám máig titkolják a nemüket és a nevüket.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás