Fresh Wiki őszinte vallomása: Nálunk sem habos-babos minden!

Az énekesnő rajongással szereti gyermekeit, de azt sem titkolja, hogy náluk sem habos-babos minden. Fresh Wiki a Metropolnak mesélt nyaralásukról és arról is, hogy leköltöztek a Balatonhoz.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.07.22.
Fresh Wiki gyerekek logisztika nyaralás

A kétgyermekes énekesnő imádja az anyaság minden percét, még akkor is, ha a logisztika náluk sem könnyű. Gyulai Viki, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Fresh Wiki boldogan mesélt lapunknak horvátországi nyaralásukról, ahová már négyesben utaztak.

Gyulai Viki
Fresh Wiki már kétgyermekes anyuka (Fotó: Saját/Gyulai Viki)

Fresh Wiki: Nem könnyű a logisztika két gyerkőccel!

A sztáranyuka második gyermeke, Mici már 15 hónapos, így idén nyáron neki mertek vágni egy hosszabb utazásnak. Fresh Wiki és férje végül Horvátország mellett döntöttek, ahová barátokkal indultak el.

„Direkt olyan helyet választottunk, ami gyermekparadicsom, hogy Samu és Mici számára legyen program” – mesélte Gyulai Viki. „Kislányomnak igazából csak az volt a fontos, hogy víz legyen, mert imádja. Mici egyébként a születésétől egy igazi álomgyermek, nagyon könnyű vele, az utazást is nagyon jól bírta. Samu, mint nagy testvér sokat foglalkozik vele, játszik vele, segít neki. De persze nálunk sem habos-babos minden, nem könnyű a logisztika két gyerkőccel. De végül minden nagyon jól alakult, mindenki jól érezte magát!”

Gyulai Viki
Az idősebbik fiú segíti kistestvérét (Fotó: Saját/Gyulai Viki)

Hosszú vakáció

Az énekesnő nagyon boldog, mert végre elkészült a balatoni nyaralójuk. Le is költöztek, és egész nyáron ott is maradnak.

Nagyon vártuk már ezt, nekem szerelmem a Balaton, a férjemmel mind a ketten déli partosok vagyunk, itt van a nyaralónk is. Igaz még van mit csinálni, de nem bánjuk, így is nagyon jó, hogy itt lehetünk. Örülök, hogy a gyerekeink is balatoni gyerekek lesznek. Ráadásul itt mindig történik valami, mindig van valami kerti buli, sütögetés, vagy valami más program, így Samu sem unatkozik, mindig van kivel játszani. Az a jó, hogy a mi generációnknak itt szintén vannak gyermekei, szóval itt tényleg program van program hátán, már nagyon vártuk!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás